HomeTELEVIZIUNESeriale“In the summertime”, primul clip filmat de LaLa Band pentru noul sezon “Pariu cu viața”

“In the summertime”, primul clip filmat de LaLa Band pentru noul sezon “Pariu cu viața”

La începutul lunii iulie, tinerii din LaLa Band au filmat la mare “In The Summertime”, primul clip pentru sezonul 3 al serialului “Pariu cu viața”, ce va fi difuzat din această toamnă la Pro Tv.

Vara aceasta, LaLa Band a încins atmosfera pe plaja din Vama Veche pe ritmul celebrei piese “In The Summertime”. Îmbrăcați în ținute de vară îndraznețe și accesorii colorate, inspirați de mare și de soare și plini de energie, membrii LaLa Band au cântat, au dansat și s-au distrat de minune în timpul fimărilor, spre încântarea fanilor de pe plajă.

“Filmarea de la Summertime a fost foarte funny. Ne-am amuzat copios, la fel și oamenii care s-au oprit să  urmărească dansul. Coregrafia a fost una reușită, așa cum ne-a obișnuit Vica”, povestește Alina.
“A fost o zi foarte frumoasă, mai ales că ne aflăm pentru prima dată la mare cu toată trupa LaLa Band și echipa de la “Pariu cu viața”.

Filmarea a decurs foarte bine, exceptând faptul că nisipul era fierbinte, dar nimic nu ne oprește să facem ceea ce ne place!”, spune Criss.
“Ne-am distrat foarte tare, era chiar prima zi de filmare la mare. Dansul în sine nu a fost greu, dar pe nisipul încins s-a mai schimbat treaba. Însă aveam toți o dispoziție foarte bună, mai ales că fiecare dublaă se încheia cu o baie în mare”, adaugă Sore.

La concertul din 11 august de pe Stadionul Farul din Constanța, trupa LaLa Band va oferi publicului un show de neuitat, coregrafii și melodii noi, printre care și “In The Summertime”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns