Connect with us

Reality Show

Ina şi Adina au părăsit Supravieţuitorul! Otniela, Andrei, Iulian, Lucian şi Robert dau luni ultimul test înaintea marii finale!

Published

on

Concurenţii din Supravieţuitorul au avut parte de surprize săptămâna aceasta şi, pentru prima dată de când sunt în Filipine, şi-au văzut familiile şi prietenii şi au făcut echipă cu ei în proba de recompensă. Tot în cele patru ediţii difuzate săptămâna aceasta, de luni până joi, doi concurenţi au părăsit competiţia, iar membrii tribului Araw au avut parte de ultima probă de imunitate și ultimul Consiliu tribal în care tribul elimină un concurent.

 

Ultimele zile în Filipine, ultimele probe şi tensiune la cote maxime

Adina, Otniela, Andrei, Iulian şi Robert au fost vizitaţi luni de către familie şi prieteni. Ei au format echipe de câte doi şi au luptat în proba de recompensă pentru răsfăţ culinar.

În urma unei revederi pline de emoţii şi lacrimi de fericire, cele cinci echipe au făcut tot posibilul să iasă învingătoare, însă Robert şi prietenul lui au reuşit să obţină cel mai bun rezultat la final. Cei doi nu s-au bucurat singuri de masa copioasă şi au ales să meargă împreună cu Andrei şi fratele lui. Robert şi Andrei le-au povestit depre întâmplările din Filipine, greutăţile prin care au trecut, iar musafirii lor le-au adus veşti mult așteptate de acasă.

ina-paraseste-supravietuitorul

 

Nici marţi nu s-au oprit surprizele pentru membrii tribului Araw, deoarece Lucian şi Ina li s-au alăturat, pentru puţin timp însă în această formulă, deoarece unul dintre ei a părăsit competiţia. Lucian şi Ina au avut parte de ultimul duel din Supravieţuitorul şi, în urma unei probe care le-a solicitat concentrarea şi rezistenţa psihică, Lucian a dat dovadă de foarte mult calm şi a revenit în joc, cu drepturi depline în tribul Araw, ajutat și de prietenul său imaginar, Bobiță.

 

consiliul-tribal

 

Înainte de proba de imunitate, membrii tribului Araw au primit sarcina de a-și estima masa corporală şi să calculeze totalul, să afle dacă au un trib cu greutate. Deoarece totalul lor s–a încadrat în marja de 6 kilograme, în urma probei cântarului au obţinut provizii de care aveau mare nevoie, dar au realizat şi că au slăbit foarte mult în perioada petrecută în condiţii dificile în Filipine. Adina, Otniela, Andrei, Iulian, Robert şi Lucian au avut parte şi de ultima probă de imunitate, câştigată, pentru a patra oară consecutiv, de Andrei.

El nu a putut fi votat la Consiliul tribal. Membrii tribului Araw şi-au făcut tot felul de strategii, iar planul lui Lucian a început să prindă contur, însă Otniela a avut un as în mânecă: a găsit talismanul imunităţii, pe care a ales să-l folosească, iar voturile împotriva ei nu au fost valabile la Consiliul tribal. La final, s-a decis că cea de-a zecea persoană eliminată la Consiliul tribal şi al cincilea membru al juriului Supravieţuitorul este Adina.

duel-lucian-si-ina

 

Luni, la ora 22:30, cei cinci concurenţi rămaşi în cursa pentru titlul de unicul supravieţuitor şi premiul în valoare de 100.000 de euro dau ultimul test înaintea marii finale, care va fi LIVE, marţi, de la ora 20:30.

Până pe 22 noiembrie, tu votezi acum cine este cel mai simpatic supravieţuitor! Trimite numele concurentului tău preferat prin SMS la 1264 (tarif 0.48 Euro/ vot, inclusiv TVA) şi acesta poate deveni cel mai simpatic supravieţuitor! Numărul este accesibil din reţelele Telekom, Orange, Vodafone şi Digimobil.

andrei-si-fratele-lui

 


Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Reality Show

Iata juriul noului reality show de la Antena 1 prezentat de Mirecea Radu, “Ie, Românie”

Mircea Radu a revnit la televiziunea care l-a consacrat! Noul reality show, ,,IE, Românie”, va fi difuzat in grila de primavară Antena 1.

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Începând cu primăvara aceasta, Antena 1 le aduce telespectatorilor pe micile ecrane un nou reality show, ,,IE, Românie”, care va fi prezentat de cunoscutul moderator de televiziune Mircea Radu.

Emisiunea va debuta sub forma unei aventuri rurale în care cei mai frumoși și talentați localnici se vor întrece pentru un premiu considerabil, iar la masa juriului vor fi prezente trei vedete îndrăgite de cei de acasă. Nicolai Tand, Andreea Bălan și Cosmin Seleși formează echipa juraților, echipă ce își va căuta favoriții din fiecare zonă a României.

 

Pentru Cosmin Seleși, prezența în emisiunea ,,IE, Românie” este unică, în primul rând prin prisma faptului că va împărtãși experiența cu colegii săi de echipă, dar și cu prezentatorul, Mircea Radu: ,,Cred că vom redescoperi România și sunt onorat, dar și foarte fericit, să stau la masa juriului alături de Andreea și Nicolai. ,,IE, Românie” nu va fi o oportunitate doar pentru concurenți, ci și pentru noi, căci vom avea ocazia să vedem tradițiile fiecărei regiuni istorice, vom cunoaște români adevărați și ne vom bucura alături de ei. Sper ca acest show să le demonstreze celor de acasă că țara noastră ascunde multe locuri frumoase care merită să fie vizitate, pentru că și România merită cu desăvârșire să stea în topul destinațiilor de vacanță.”.

 

O experiență ușor diferită va trăi Nicolai Tand, cunoscutul chef maramureșean, ce va avea misiunea dificilă de a filtra inclusiv talentele din regiunea în care s-a născut și a crescut- comuna Rozavlea. Nicolai spune despre Maramureșul istoric că este ,,o zonă uitată de lume, de aceea consideră că în această emisiune va descoperi ,,oameni faini, care să ducă tradiția mei departe. : ,,Rozavlea este un loc plin de obiceiuri şi lucruri păstrate din bătrâni, care sunt foarte aproape de sufletul meu. Ca să fii om crescut la țară înseamnă să ai omenie, să ai respect, să știi să dai binețe, niște lucruri simple, normale, care uneori sunt uitate..

Andreea Bălan este la fel de onorată să lucreze alături de cei doi și de Mircea Radu pentru reality show-ul ce va debuta în această primăvară pe Antena 1: ,,Sunt foarte bucuroasă că fac parte din acest proiect, pentru că este un format conceput în România, care a fost vândut și în foarte multe țări din străinătate. Îmi place în special că se promovează tradițiile românești și consider că avem nevoie de acest lucru, mai ales pentru noua generație. ,,IE, Românieeste un proiect de suflet, pentru că întâlnești oameni autentici care trăiesc simplu, la țară, și au niște suflete foarte mari. Ce mi se pare minunat este că fiecare dintre ei îți deschide casa cu drag și este dispus săți pună pe masă cele mai bune bucate și să te primească cât mai călduros posibil. Sunt ospitalieri și un exemplu pentru noi toți, de aceea cred că merită ca poveștile lor să fie cunoscute., a declarat cântăreața.

 

În fiecare ediție, două vedete vor bate colțurile țării la pas în nouă regiuni diferite, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După etapa de preselecții și cea a probelor practice, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Din acest motiv, prezența juriului nu este doar necesară, ci și foarte importantă, pentru că ei vor fi cei care stabilesc care dintre prestații merită să meargă mai departe în finala națională din capitală.

Echipa  de jurați ,,IE, Românie” este extrem de entuziasmată să facă parte din acest nou produs al Antenei 1 şi totodatã nerăbdătoare să descopere regiunile istorice ale României, dar și oamenii frumoși care le pot reprezenta cel mai bine.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Concurenţii noului sezon Ferma vedetelor de la PRO TV vor trăi ca acum 100 de ani!

Emisiunea este prezentata de Monica Bârlădeanu și Nea Rață, iar productia se afla la sezonul 3!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

În curând, sezonul al treilea Ferma vedetelor le va aduce telespectatorilor o serie de surprize și le va arăta cum vor face față 6 perechi de vedete în condiții de trai ca acum 100 de ani.

În fiecare sezon, locul pe care vedetele l-au numit acasă a avut o poveste specială. Anul acesta, Ferma vedetelor se întoarce la tradițiile 100% românești, pe meleagurile din mijlocul munților Făgăraș, într-o fermă veche cu o tradiție nobiliară!

Ferma în care vor trudi cele 6 perechi a fost ridicată pe locul unde, cândva, nobilii transilvăneni se retrăgeau pentru grandioase partide de vânătoare. Venirea comunismului a suprimat petrecerile de odinioară și totul a fost lăsat în paragină. Locul nu a fost folosit și intreținut nici după revoluție, când a fost retrocedat familiei aparținătoare. Singurii oameni care au mai făcut câte ceva prin fermă, au fost ciobanii deoarece au folosit locul ca adăpost.

 

Cele 6 perechi au o misiune foarte importantă: de a reda strălucirea locului de altă dată, lucrând împreună, alături de cei mai importanți oameni din viața lor cu care împărtășesc experiența Ferma vedetelor. Muncă la dublu, emoții la dublu, distracție la greu, însă premiul este numai unul.

În curând, Monica Bârlădeanu și Nea Rață, vor deschide porțile fermei și vor demara lupta pentru titlul de Fermierul anului și marele premiu de 50.000 de euro!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Reality show-ul EXATLON are un nou prezentator! A fost desemnat cel mai bun comentator sportiv!

Bogdan Socol, comentator sportiv experimentat, se alatura lui Cosmin Cernat la „Exatlon”

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Bogdan Socol, unul dintre cei mai buni comentatori sportivi din Romania,  se alatura competitiei „Exatlon”, urmand sa alterneze prezentarile si comentariile traseelor cu Cosmin Cernat.

Socol si-a inceput cariera sportiva la redactia de sport a TVR, in 2000, apoi si-a continuat activitatea profesionala la Realitatea TV, TV Sport, National TV si GSP TV. Din 2009, timp de opt ani a activat la Digi Sport, in calitate de comentator sportiv si realizator al emisiunii Fotbal European.

In 2012, Bogdan Socol a fost desemnat Cel mai bun comentator sportiv al anului 2012, titlul i-a fost acordat in urma unui sondaj national realizat de exclusivnews.ro.

 

Experienta castigata in 15 ani de presa sportiva si pasiunea pentru acest domeniu s-au cristalizat si in elaborarea cartilor de succes  „100 de fotalisti legendari” si  „Jurnalul unui iubitor de fotbal”.

E recunoscut in breasla comentatorilor sportivi si in randul telespectatorilor ca unul dintre cei mai entuziasti, strigatul lui inconfundabil, atunci cand o echipa inscrie puncte sau goluri, i-a atras mereu simpatia iubitorilor de sport si a devenit o marca personala.

In aceasta seara, Bogdan Socol va comenta meciul fotbal dintre echipa Razboinilor si cea a Faimosilor. Nu pierdeti cel mai intens reality, „Exatlon”, de sambata pana marti, de la ora 20:00, la Kanal D!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Trending