HomeLIFE STYLEInainte sa ajunga vedeta, Bamuţeanca işi cumpăra haine din Piaţa Obor iar Cove punea termopane

Inainte sa ajunga vedeta, Bamuţeanca işi cumpăra haine din Piaţa Obor iar Cove punea termopane

Curios din fire, DJ-ul Radio 21, Răzvan Popescu, află pentru ascultători direct de la vedete ce au fost ele înainte să ajungă faimoase. Popescu a aflat de la Adriana Bahnuţeanu şi de la actorul Cove cum era viaţa lor înainte de a deveni celebrităţi şi care au fost primele lor îndeletniciri.

„Am început să lucrez în presa scrisă încă dinainte să intru la Facultate. Pe atunci nu exista showbiz, singurele vedete erau politicienii. Puteai să scrii orice despre ei, că vindea. Aceşti domni se şi purtau ca nişte vedete, fiind greu abordabili”, povesteşte Adriana despre primele ei contacte cu persoanele despre care scria.

Adriana Bahmuţeanu este acum o femeie prosperă, care poate avea orice-şi doreşte, dar pe vremea aceea, traiul ei nu era lipsit de probleme. „Îmi drămuiam banii astfel încât să-mi ajungă de o apă minerală pe zi. De îmbrăcat, mă îmbrăcam din Piaţa Obor”, îşi aminteşte vedeta.

O altă vedetă care i s-a confesat lui Răzvan Popescu la Radio 21 este cunoscutul actor Cove. Deşi aplecarea lui către artă l-a determinat să intre imediat după terminarea liceului la Facultatea de Teatru, ca orice alt tânăr, Cove avea nevoie de bani. Salvarea lui a venit de la un prieten de familie, diriginte de şantier.

„Pentru că nu ştiam să fac nimic altceva, prima mea slujba de o vară a fost pe şantier. Programul era infernal, dar am rezistat eroic, am obţinut calificarea de fierar-betonist şi am şi câştigat ceva bani”, mărturiseşte el.

Vara următoare, Cove a montat termopane la o firmă de specialitate: „Am fost chiar foarte apreciat şi şeful meu îmi zicea să mă las de teatru, că din termopane cu siguranţă voi câştiga mai mult”.

Declaraţiile complete ale Adrianei Bahnuţeanu şi ale lui Cove despre primele lor job-uri pot fi ascultate pe www.radio21.ro.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns