HomeTELEVIZIUNEEmisiuniInca o concurenta a prasit competitia show-ului Bravo, ai stil! de la Kanal D

Inca o concurenta a prasit competitia show-ului Bravo, ai stil! de la Kanal D

KANAL D: Din cauza faptului ca nu a reusit sa impresioneze juratii si a fost cea mai slaba aparitie din concurs, Cristina este cea de-a patra concurenta care paraseste show-ul “Bravo, ai stil!”. Competitia s-a incheiat pentru aceasta, iar celelalte 6 fete rasufla usurate. Acestea vor trebui sa demonstreze ca au stil si ca isi merita titlul de Cea mai stilata femeie din Romania.

 

“Nu imi pare rau pentru ca este o competitie si trebuie sa castige cea mai buna dintre voi, chiar daca inca nu stim care va fi. Tinuta ta din aceasta seara nu a fost nici pe departe una rea, dar vorbim de mai mult aici. In acest moment, esti cea mai slaba dintre toate concurentele, bazandu-ne pe toate editiile trecute”, a spus Iulia Albu.

BRAVO, AI STIL - KANAL D

BRAVO, AI STIL – KANAL D

 

Inainte de a parasi platoul “Bravo, ai stil!” Cristina si-a imbratisat fostele contracandidate si si-a declarat favorita concursului: “Uitandu-ma in stanga mea, plec cu sufletul impacat pentru nu vreau ca silvia sa paraseasca competitia, ci sa o castige

Sase fete au mai ramas in competitia ce le aduce tot mai aproape de marele premiu – 100.000 de lei si o colaborare in televiziune. Emisiunea “Bravo, ai stil!” este difuzata de luni pana vineri, de la ora 17:00, si in fiecare duminica, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

Incepand de astazi, Razvan Ciobanu este vedeta care vine in show-ul „Bravo, ai stil!”, in calitate de fashion designer. Cu o experienta de aproape doua decenii in domeniul modei, acesta se alatura echipei emisiunii pentru a le fi alaturi concurentelor cu sfaturi utile in incercarea acestora de a impresiona juratii.

RAZVAN CIOBANU

RAZVAN CIOBANU

 

Foto Credit: Kanal D

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns