HomeMAGAZINEvenimenteLMFAO, „nebunii” preferati ai Madonnei, vin pe 4 octombrie, la Arenele Romane

LMFAO, „nebunii” preferati ai Madonnei, vin pe 4 octombrie, la Arenele Romane

2012 a fost cu siguranta anul concertelor de top in Romania. Dupa Lady Gaga, Michel Telo si Red Hot Chilli Peper, ca sa amintim doar ultimele trei nume mari care au venit in Romania, o alta trupa extrem de cunoscuta a acceptat sa sustina un show in tara noastra, toate detaliile fiind perfectate chiar astazi!

Este vorba de LMFAO, o trupa de origine americana, recunoscuta pentru crearea unei noi teme muzicale “Party Rock”. LMFAO a luat nastere in anul 2006 si a lansat primul album in 2009. “Noi suntem designeri de muzica”, asa se caracterizeaza pe scurt Redfoo, unul din membrii trupei, iar albumul „Party Rock” a produs 4 hituri faimoase.

“I’m In Miami Bitch”, “Yes”, “La LaLa” si “Shots” ce se regasesc in playlist-urile petrecerilor din toata lumea si care le-au adus o multime de premii si nominalizari la galele MTV Movie Awards, Billboard, Juno precum si Premiile Grammy. LMFAO este recunoscuta pentru piesele lor pline de energie, iar show-urile live sunt adevarate explozii de bucurie.

Pe 4 octombrie, Bucurestiul va fi gazda celei mai colorate petreceri a anului. Show-ul eveniment va avea loc la Arenele Romane, acolo unde fanii LMFAO vor putea fredona live hit-uri ca “I’m sexy & I know it” , “Shots”, “Party Rock Anthem”, “Sorry For Party Rocking”. Pretul biletelor variaza in functie de perioada.

Pana la 17 septembrie tichetele pot fi achizitionate astfel:

Regular: 90 Lei
Front Stage: 150 Lei
KING SUITE TERASA*: 500 Lei

Dupa 17 septembrie:
Regular: 120 Lei
Front Stage: 200 Lei
KING SUITE TERASA*: 600 Lei

KING SUITE TERASA*: doar pentru 150 de persoane (bauturi alcoolice si non-alcoolice nelimitate/snacks-uri gratuite intrare privata/toaleta privata/)

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns