HomeLIFE STYLEIncep filmarile pentru Revelionul TVR 1

Incep filmarile pentru Revelionul TVR 1

revelionIn acest weekend, TVR 1 si Prime Time World Broadcast incep filmarile pentru Revelion Magic 2008-2009.
Actrita Joana Benedek, nascuta in Romania, a fost aleasa de Valeriu Lazarov pentru ca, impreuna cu indragitul si cunoscutul interpret Gelu Voicu sa fie gazda show-ului de Anul Nou. Ei si alte mari vedete din Romania urmeaza sa lucreze zi de zi in perioada 5-11 decembrie, pentru a realiza un program cu adevarat spectaculos pentru telespectatorii TVR 1.

Tot in aceasta perioada, patru tineri magicieni spanioli, premiati in competitii internationale de magie, si un hipnotizator vor strabate Bucurestiul pentru a executa o parte din surprinzatoarele numere de magie, in decoruri naturale si cu spectatori adevarati.

Din Studioul 3 al TVR, special amenajat pentru acest eveniment, nu vor lipsi nici marile vedete de muzica usoara si populara, nume precum Andreea Banica, Mihai Traistariu, Andra, Mandinga, Irina Loghin, Benone Sinulescu, Margareta Paslaru, Damian Draghici, Maria Dragomiroiu, Anda Adam, Daniela Condurache, trupa Taxi, Luminita Dobrescu, Sofia Vicoveanca, Cornelia si Lupu Rednic si multi altii. Prezenti vor fi si cunoscuti actori de comedie, insarcinati cu momentele de umor ale acestui show de peste patru ore, difuzat in noaptea dintre ani.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • este un cantaret mai…..tanar…oricum stai linistita ca nu se compara cu artistii precum maria dragomiroiu,madalina manole,mirabela dauer etc

  • „indragitul si cunoscutul interpret Gelu Voicu …” Cine-i domnul?

Lasă un răspuns