Connect with us

Emisiuni

Încep show-urile LIVE ROMÂNII AU TALENT. Iată primii 10 concurenţi care se luptă pentru marele premiu!

Published

on

 

Vinerea aceasta, de la 20:30, încep marile spectacole LIVE Românii au talent! După zece ediții de audiții pline de energie, emoție, umor, efervescență și foarte mult talent autentic, jurații au ales cei 50 de semifinaliști, cu care ne vom întâlni începând de săptămâna aceasta.

Alexandru Oltean, Ansamblul Kozaciok, Antonina Goloseev, Fang Shuang, Florin Nae, Florin Suciu Buh, Kicsi Csongor și Antonella Terrazas, Marius Mihailă, Nicoleta Tudorache și Tatiana Kundik sunt primii zece semifinaliști care vor urca vineri pe scena talentului pentru a doua oară și vor face tot posibilul să impresioneze juriul și telespectatorii cu evoluția lor și momentele extraordinare pe care le pregătesc pentru etapa live-urilor.

Despre concurenții din prima semifinală LIVE Românii au talent

Alexandru Oltean a făcut gimnastică artistică 12 ani și a făcut trecerea către dans pentru că obișnuia să meargă la cursuri de breakdance, fiind îndrăgostit de acest stil. A participat la concursuri importante la nivel mondial, printre care ESDU DANCE STAR 2016 – Croația, unde a obținut premiul pentru cel mai bun dansator. Participarea mea la Românii au talent înseamnă un nou mod de a-mi exprima ideea și conceptul despre libertate. Toată lumea îmi susține participarea la show și e alături de mine., a spus Alexandru.

 

Ansamblul Kozaciok s-a înființat în urmă cu șapte ani. Cei 29 de membri ai grupului pun foarte multă pasiune în ceea ce fac, sunt foarte disciplinați și extrem de muncitori, iar cea mai mare dorință a lor este aceea de a-și putea cumpăra cizme speciale pentru dans, să aibă spațiul lor în care să exerseze și să construiască un loc de joacă pentru copiii de la ei din sat. ”Ne-am înscris la Românii au talent deoarece credem că putem impresiona și putem face spectacol pe scenă.”, au spus membrii ansamblului.

 

Antonina Goloseev dansează din clasa întâi, dar practică strip plastic de patru ani. A mers la un antrenament și de atunci a știut că asta își dorește să facă. Este campioană de două ori în Ucraina cu acest gen de dans. Când avea 5 ani, a locuit jumătate de an la București împreună cu părinții. Antonina provine dintr-o familie de artiști, mama ei cântă la pian, compune poezii, iar sora ei cântă și pictează. Despre participarea la Românii au talent, concurenta spune încântată: ”Vreau să aduc în România acest gen de dans, strip plastic, și să fac un spectacol memorabil.”.

 

Fang Shuang studiază muzica de la 5 ani, atunci când a început să ia lecții de pian, pe care le-a continuat până la 12 ani. O perioadă a făcut pauză, iar de la 16 ani, după ce i s-a schimbat vocea, a început cursurile de canto clasic. Chiar dacă România nu a fost inițial alegerea lui, a venit aici împreună cu părinții și în urmă cu 11 ani a intrat la Conservator, fiind fericit de această alegere. Despre participarea la Românii au talent, Fang spune: ”Îmi doresc ca lumea să afle că stilul canto clasic nu înseamnă doar a cânta operă, e mult mai mult de atât.”.

 

Florin Nae studiază la Liceul de Artă din Ploiești, a mai cântat până acum la Filarmonica din Ploiești, iar idolii lui sunt Angela Gheorghiu și Ana Netremko. Florin își dorește nespus să devină un artist cunoscut și apreciat, iar oamenii să fie încântați de muzica lui. ”Văd Românii au talent ca pe o provocare de a mă obișnui cu publicul. Pentru mine, nu este o competiție, este un spectacol pe care îl ofer publicului. Dacă aș câștiga, aș vrea să-mi ajut familia  și să-mi asigur studiile muzicale.”, spune concurentul.

 

Florin Suciu Buh și-a descoperit talentul după terminarea facultății de teatru din Cluj, atunci când, pentru a putea avea un trai decent, a fost nevoit să facă ceva original, ceva ce nu exista încă în România: magie și ventrilocie. A fost nevoit să învețe multe pentru a putea să își construiască un spectacol complex: desen, grafică, animație 2D, sculptură, tâmplărie. ”Prin participarea la Românii au talent vreau să arăt lumii întregi ce pot să fac. Vreau să văd dacă acest gen de spectacol ar prinde la un public mai larg. Familia este alături de mine atât timp cât o să prezint ceva de calitate.”, spune  Florin.

 

Kicski Csongor și Antonella Terrazas se cunosc de aproape patru ani, au făcut cunoștință la o serată de tango argentinian, au început să danseze împreună în urmă cu un an și jumătate și sunt foarte buni prieteni. Până acum, au apărut împreună pe scene de teatru din țări precum Rusia, Argentina, Italia, Turcia, Franța și multe altele. Despre participarea la Românii au talent, cei doi au spus: ”Participarea la emisiune înseamnă pentru noi promovarea tangoului la nivel național. O provocare și o experiență pe care ne dorim să o trăim până în finală.”.

 

Marius Mihăilă își dorește să-și ajute bunicii, așa cum au făcut-o și ei pentru el, și ar vrea să-și schimbe viața, să lucreze, cel mai mare vis al său fiind acela de a avea o casă de producție, să poate face ceea ce-i place și să nu depindă de nimeni. Marius a descoperit muzica atunci când era copil, ca remediu la problemele pe care le avea. ”Prin participarea la Românii au talent vreau să dovedesc lumii că există speranță dincolo de suferință, că există curaj dincolo de frică. Vreau să dovedesc lumii și celor care mă ascultă că am avut o tărie de luptător în mine și nu am de gând să renunț acum, când știu că sunt aproape de bătălia finală!, a spus concurentul.

 

Tatăl Nicoletei Tudorache a cântat la țambal, acest instrument existând dintotdeauna la ea în casă. Concurenta provine dintr-o familie de muzicieni: ea cântă la țambal de la 9 ani, soțul ei cântă la orgă, iar fiica ei este violonistă. De la tatăl ei a moștenit acest talent, iar familia este alături de ea în tot ceea ce face. ”Participarea mea la Românii au talent reprezintă o provocare, dar mai ales o promovare a mea. Toți apropiații mă susțin și mă bucură acest lucru.”, spune Nicoleta.

 

Tatiana Kundik face acrobații pe sfoară, iar acest lucru reprezintă profesia ei, stilul ei de viață și modul în care gândește. Concurenta călătorește în diverse țări și participă la multe spectacole de circ sau cabaret. La început a fost autodidactă, dar după ceva timp a început cursurile la Colegiul de circ din Kiev. Admiră artiștii de burlesque, de cabaret, dansatorii și acrobații. ”Vreau să le arăt românilor talentul meu. Ceea ce fac eu este un gen foarte vechi de circ, în stil cabaret, dar cu elemente noi. Dacă voi câștiga Românii au talent, vreau să fac un show de circ într-un gen nou: în stil erotico-romantic.”, a spus Tatiana.

 

În numai patru zile, vom urmări zece momente spectaculoase și vom avea parte de foarte multe surprize în primul spectacol LIVE al sezonului #7epic Românii au talent.

JURIUL ROMANII AU TALENT PRO TV

 

Foto Credit: PRO TV

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Juratul ”X Factor” Horia Brenciu vrea să își deschidă școală de canto

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

După experiența sa de jurat la pupitrul X Factor”, show ce va avea premiera duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, juratul Horia Brenciu a observat unele lucruri care nu i-au plăcut în ceea ce privește pregătirea muzicală a tinerilor artiști, așa că s-a gândit să ia problema în propriile mâini.

Mai exact, Horia Brenciu este supărat că unii tineri nu nimeresc pe mâinile unor profesori de canto dedicați și care să aibă dăruire, așa cum și uneia dintre fiicele sale i s-a îmtâmplat. Muzicianul a remarcat faptul că o astfel de experiență poate avea efecte nedorite asupra viitoarei cariere a tinerilor artiștri. ”Trebuie să știi să îi atragi! Mulți profesori fac asta ca afacere, ar trebui să fie mai întâi pasiunea și abia apoi afacerea! Mă gândesc serios să deschid o școală de canto”, a anunțat juratul Horia Brenciu.

Cum au reacționat colegii sãi, telespectatorii pot afla în această toamnă, la Antena 1, în cel de-al optulea sezon ”X Factor”, care se anunță plin de surprize.

Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, ce va avea marea premierã duminicã, de la 20:00, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Horia Brenciu, despre următorul câștigător ”X Factor”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Horia Brenciu, juratul care a reușit până acum să câștige de două ori X Factor” alături de discipolii săi Jeremy Ragsdale și Adina Răducanu, încearcă deja să facă portretul robot al următorului artist care va pleca acasă cu marele premiu. 

La fiecare început de sezon, fiecare dintre cei patru jurați încearcă să își facă o strategie și caută potențialul în fiecare concurent care urcă pe scenă la audiții. Aceștia speră să găsească în fiecare o calitate pe care să o poată șlefui, asemeni unui diamant, pentru a putea străluci cu adevărat în etapele finale ”X Factor”. Horia Brenciu este de părere că un lucru este însă esențial pentru oricine își dorește marele premiu: ”Ca să câștigi X Factor, trebuie să iubești publicul, iar el să îți dea înapoi iubirea”. În plus, juratul consideră că foștii concurenți și câștigători precum Florin Ristei, Olga Verbiţchi sau Jeremy Ragsdale au stabilit anumite standarde. ”Noi mergem într-o expediție de jumătate de an, nu pot lua alături de mine pe cineva temător, îmi trebuie cutezanță!”, a adăugat Horia Brenciu.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, ce va avea marea premierã pe 26 august, de la 20:00, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Gianina Corondan revine in televiziune, la Antena 1

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Gianina Corondan va intra în culisele “Te cunosc de undeva!”, în cel de-al 13-lea sezon al show-ului care începe, din 8 septembrie, la Antena 1, și le va arăta telespectatorilor ce se ascunde în spatele fiecărei transformări pe care o vor realiza Connect-R, Alexandra Velniciuc, Romică Țociu, Ana Baniciu și Raluka, Mihai Trăistariu, Carmen Rădulescu, Alin Gheorghișan, Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, și Jean de la Craiova.

De ceva vreme, am pornit într-o călătorie incredibil de interesantă în lumea oamenilor care muncesc cu spor. Fac Vizite de lucru în fabrici, ONG-uri etc. Și iată că am fost invitată să fac o Vizită de lucru și în fabrica “Te cunosc de undeva!”, fapt care m-a bucurat foarte tare, căci voi vedea cum se transformă artiștii cunoscuți în alți artiști cunoscuți, dar și ce ar trebui eu să fac în cazul în care aș vrea să mă pun în pielea lor. Sunt prietena lor aici, dar și curioasa de serviciu! Voi fi la antrenamente, la repetiții, în spatele scenei, la cabine, în camera transformărilor, spune Gianina, entuziasmată.

După antrenamentele la care a luat deja parte, Gianina și-a făcut o primă impresie despre concurenții acestui sezon. “Ei spun că sunt emoționați și că le e foarte greu, dar eu îi văd foarte relaxați. A, și mănâncă pe sistem nervos”, mai spune ea, amuzată.

Ce va surprinde Gianina Corondan în culisele show-ului, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, din 8 septembrie, în cel de-al 13-lea sezon “Te cunosc de undeva!”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending