HomeMAGAZINEvenimenteÎncepe fenomenul Voca People

Începe fenomenul Voca People

Show-ul VOCA PEOPLE este un fenomen muzical intergalactic: seri de emoţie totală, muzică din toate timpurile, comedie şi interacţiune cu publicul. 

VOCA PEOPLE s-a lansat în aprilie 2009 pe YouTube şi a strâns în patru luni mai mult de 5 milioane de vizualizări.  În scurt timp show-ul lor s-a bucurat de un succes nemaipomenit. În mai puţin de 3 ani au avut peste 40 de milioane de accesări pe YouTube şi au susţinut concerte cu casa închisă în peste 18 ţări din Europa, America şi Asia.

Cu această producţie, care se joacă la New York – Off Broadway, VOCA PEOPLE a obţinut Premiul pentru Teatru Alternativ la Gala Lucille Lortel 2012 (eveniment anual din New York care recunoaşte meritele deosebite ale producţiilor Off-Broadway).

Conceptul spectacolului se bazează pe talentul interpreţilor dar şi pe o poveste pe cât de simplă, pe atât de atractivă: după un mileniu de călătorii în spaţiu, oamenii VOCA  învaţă muzica şi obiceiurile terestre cu ajutorul publicului. Ei explorează universul sonor al melodiilor interpretate de-a lungul timpului de ABBA, Queen, John Lennon, Madonna, Michael Jackson, Glenn Miller, George Michael, Spice Girls, precum şi pe cel al creaţiilor clasice ale marilor compozitori: Mozart, Brahms, Bach, Beethoven, Bizet, Händel, Rossini şi Carl Orff  – un total de peste 70 de piese muzicale.

Reprezentaţiile celor de la VOCA PEOPLE vor avea loc la Sala ArCuB, în zilele de 31 octombrie, 1 noiembrie şi 2 noiembrie, de la ora 20.00, precum şi pe 3 noiembrie şi 4 noiembrie, de la ora 18.00 şi de la ora 21.00

Cei opt extratereştrii prietenoşi sunt: Mark Martin (Beat On), Ribeiro Tiago (Scratcher), Vance Bryant Charles (Tubas), Shaish Omer (Tenoro), Adi Kozlovsky (Alta), Vered Sasportas (Mezzo), Matthew Bryan Feld (Bari-tone), Michal Reshef (Soprana).

Creator şi Director: Lior Kalfo

Compozitor, Aranjor şi Director muzical: Shai Fishman

Producători: Revital & Lior Kalfo, Leeorna Solomons, Doron Lida

Durata spectacolului: 90 minute (fără pauză)

Biletele, în valoare de 150 lei şi 120 lei, pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batişte nr. 14) sau online pe bilete.arcub.ro.

Detalii pe www.arcub.ro şi www.facebook.com/ArCuB

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stirbu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns