HomeTELEVIZIUNEEmisiuniIncredibil! Mihai Bendeac îndrãgostit de 10 fete în acelaşi timp! Uite aici cum a fost posibil!

Incredibil! Mihai Bendeac îndrãgostit de 10 fete în acelaşi timp! Uite aici cum a fost posibil!

Aflat la filmãrile pentru cea mai nouã producţie marca Antena 1, „România Danseazã”, Mihai Bendeac a rãmas fãrã cuvinte în faţa unui grup de zece tinere dansatoare. „M-am îndrãgostit de zece ori în aceastã searã! Vã apreciez pentru ceea ce faceţi şi pentru modul în care v-aţi prezentant aici: fãrã machiaj excesiv, fãrã haine mulate, aţi lãsat sã ajungã la noi doar naturaleţea voastrã! Ar trebui sã fiţi un exemplu pentru adolescentele din România!” a mai declarat Mihai Bendeac.

Monica Petricã, CRBL şi Mihai Bendeac sunt juraţii celui mai fresh format de televiziune dedicat dansului. “România Dansează” are la bază formatul “Got To Dance”, program lansat în 2009 în Marea Britanie care a ajuns deja la sezonul 4. Succesul acestui talent –show se bazează pe emoții, senzații, trăiri toate transmise de oameni obișnuiți prin intermediul dansului. Emisiunea va putea fi vizionatã la Antena 1, începând cu luna martie.

Dacã CRBL şi Monica vor juriza strict din punctul de vedere al coregrafiei, ritmului, muzicii şi al stilului, Mihai Bendeac îşi va asuma rolul spectatorului avizat, care nu are studii de specialitate în domeniu. Fiind cel mai popular format internaţional de dans, „România danseazã” are ca primã regulã diversitatea, astfel cã pe micile ecrane vom vedea oameni de toate vârstele şi toate stilurile de dans posibile.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns