HomeALL MEDIAÎndrăgostiţii de Acasă pregătesc cadouri şi surprize pentru persoana iubită

Îndrăgostiţii de Acasă pregătesc cadouri şi surprize pentru persoana iubită

Sărbătoarea Sfântului Valentin le oferă vedetelor de ACASĂ un motiv în plus pentru a-şi demonstra iubirea.


Tineri şi îndrăgostiţi, Adela Popescu şi Radu Vâlcan preferă întotdeauna clipele în doi. Pentru ei, fiecare zi este dedicată iubirii, iar de Sfântul Valentin, Radu spune că : ”Mă gândesc la iubita mea şi încerc săi fac surprize dintre cele mai plăcute. Încerc ca fiecare zi să fie Valentine’s Day pentru noi doi.”, spune protagonistul telenovelei “Iubire şi onoare”.

Nicoleta Luciu are şi ea o surpriză pregatită pentru iubitul ei, Zsolt. ”Ne dorim de foarte mult timp să plecăm într-o excursie, doar noi doi. Ei bine, cred că ăsta va fi cadoul meu de Sfântul Valentin pentru iubitul meu. Acum încerc să aleg o destinaţie  şi am stabilit cu prietenii că, în seara de Sfântul Valentin, vom ieşi la un film şi apoi la restaurant. Ne vom cinsti în ziua iubirii cu…floricele.”, spune amuzată Nicoleta.

Iubirea pluteşte în aer şi în familia Dianei Dumitrescu. Interpreta Oxanei din “Iubire şi onoare” este mai îndrăgostită ca niciodată de soţul ei, Ducu, şi de ziua Îndrăgostiţilor spune că: “Anii trecuţi ne făceam cadou excursii surpriză de un week-end. Într-un an eu, în altul Ducu… Anul acesta tăiem moţul unuia dintre finuţii noştri.”

Cabral şi Andreea Pătraşcu sunt îndrăgostiţi şi anul acesta vor spune “Da!” în faţa ofiţerului stării civile. Până la nuntă, cei doi nu scapă niciun moment pentru a-şi demonstra iubirea. “Dovezile de dragoste şi declaraţiile de iubire nu au legătură cu sărbătoarea de Sfântul Valentin, ci fac zilnic parte din viaţa noastră. Anul ăsta vom fi la Buftea, la filmări pentru că Valentine’s Day este într-o zi de luni, dar probabil vom lua masa de prânz împreună la cafeteria din Buftea. Poate pregătesc ei un meniu special pentru îndrăgostiţi.”, spune Andreea răzând.

Soţ şi soţie, Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol îşi oferă unul altuia momente romantice în doi. “Alexandru este un bărbat romantic, plin de surprize. De ziua Îndrăgostiţilor, acum 3 ani, a vrut sămi facă o surpriză. Eu trebuia să mă duc la o prietenă la spital şi ea m-a sunat că nu se simte bine şi că ne vedem altă dată, aşa că nu m-am mai dus şi m-am întors acasă. Alexandru trebuia să fie la filmări şi când am ajuns acasă l-am văzut că se ascunde după mașinile din faţa blocului. Când m-am dus la el, mi-a zis: „Tu ce cauţi acasă?” Avea cadoul şi florile în mână şi vroia să mi le lase să le găsesc atunci când vin acasă. Fără să vreau i-am stricat surpriză”, îşi aminteşte interpreta Fatimei din telenovela “Iubire şi onoare”, difuzată de luni până joi, de la 20.30, ACASĂ.

În acest an, Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea “Poveştirilor adevărate” va renunţa la tradiţia pe care o are, aceea de aşi petrece fiecare Valentine’s Day la malul mării. Are un motiv serios, vin în vizită părinţii de la Târgu Mureş. “Abia aştept să stau cu mama care a fost un pic bolnavă în ultima vreme. Marian va fi bucătar, va pregăti o cină delicioasă şi vom fi împreună. Ziua Îndrăgostiţilor la malul mării o mai amânăm până la sfârşitul lunii.”

Lasa un comentariu aici!

Written by

codrina.purice@radardemedia.ro

<p>Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!</p>

No comments

Lasă un răspuns