HomeALL MEDIAIndrazniti si purtati sosete cu sandale!

Indrazniti si purtati sosete cu sandale!

Stiu! Stiu!… am indraznit sa port sandale cu sosete. Se pare ca prin chestia asta am pierdut 10 puncte pe scara modei, nu-mi este teama de reactia prietenilor mei. De fapt nici macar teama nu simt, dar reactia masei este rasul zgomotos si comentariile de prost gust; „masa” nu este capabila sa inteleaga ca moda inseamna arta.

Si cu toate astea am sa indraznesc din ce in ce mai mult in acest domeniu, nu de alta, dar mi-am propus sa intru in istoria costumului. Se poarta sandale cu sosete… chestia asta ne stimuleaza imaginatia, creativitatea. Plus ca in zilele mai neprietenoase de toamna degetele nostre sunt protejate de frig. Deci in afara de aspectul estetic, putem vorbi si de unul practic. Iubesc moda de vreo 2 ani de zile incoace, le-am tot spus cunoscutilor.

Femeile isi recapata identitatea, iar asta se reflecta inclusiv in moda. E bine, din cand in cand, dragele mele, sa purtati si fuste, sa va jucati cu texturi, culori, combinatii… sa purtati accesorii… fiti feminine! Renuntati la uniforme. Ma bucur sa vad pe strada, zilnic, oameni cu personalitate, cu atitudine, iar asta se reflecta si in felul in care se imbraca.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • de ce nu am purta sosete cu sandale???
    dupa parerea mea arata foarte bine pe picior….nu cred ca cei din jur ar avea ceva de comentat ……

  • Esti aproape la fel de unica, alternativa si neinteleasa ca un tip cu cioc si palariuta. Felicitari.

Lasă un răspuns