HomeMAGAZINEvenimenteINNA din nou pe scena de la Hard Rock Cafe alături de invitați speciali & copii de la „Vocea României Junior”

INNA din nou pe scena de la Hard Rock Cafe alături de invitați speciali & copii de la „Vocea României Junior”

INNA revine pe scena de la Hard Rock Cafe pe 21 septembrie într-un show live, full band, în care publicul va putea asculta cele mai cunoscute piese ale artistei, devenite hituri în întreaga lume. “Hot”, “Cola Song”, “In Your Eyes”, “Gimme Gimme”, dar și cel mai recent single, “Ruleta”, precum și „Strigă” sau “P.O.H.U.I.” vor bucura fanii prezenți la eveniment.

 

INNA va avea și invitați speciali. În deschiderea concertului, cei nouă copii din echipa INNEI din primul sezon de la „Vocea României Junior” vor cânta piesa pe care au lansat-o imediat dupa încheierea concursului. Alexia, Andreea, Andrei, Astrid, Eva, George, Sonia, Ștefan și Voicu vor interpreta piesa “Kids in Town”, lansată cu videoclip oficial.

 

The Kidz – Kids in Town

 

În plus, INNA le va avea alături pe Lori Ciobotaru, co-antrenorul ei de la „Vocea României Junior” și parte din proiectul Global Records – GGirls, dar și pe ANTONIA, care se va afla pentru prima dată pe scena de la Hard Rock Cafe.

 

INNA este artistul român cu cei mai mulți fani în social media (aproape 12 milioane de fani pe Facebook, 1,7 milioane de fani pe Instagram, 1,3 milioane de fani pe Twitter și peste 3 milioane de abonați pe YouTube), cu peste 2 miliarde de vizualizări pe propriul canal. Cel mai recent single, “Ruleta”, are peste 80 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar “Gimme Gimme”, single-ul anterior, peste 90  de milioane de vizualizări.

 

INNA – Ruleta

 

Încă se mai pot achiziționa bilete pentru concertul de la Hard Rock Cafe de pe iabilet.ro => https://www.iabilet.ro/bilete-concert-inna-29613/

Lasa un comentariu aici!

Written by

cristina.minac@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns