HomeALL MEDIAInna, un debut remarcabil in Marea Britanie cu piesa ”Hot”

Inna, un debut remarcabil in Marea Britanie cu piesa ”Hot”

Dupa ce la incepul ianuarie a reusit sa atinga prima pozitie intr-un clasament Billboard, INNA i-a cucerit si pe britanici cu piesa ‘Hot’.

La doar o saptamana dupa lansare, piesa a debutat in topul general pe pozitia a 8-a si in topul dance pe prima pozitie, surclasand piesa ‘Rock your body’ a celor de la Black Eyed Peas.

Duminica, odata cu reactualizarea clasamentului ‘Hot’ a urcat doua pozitii, pana pe sase, in topul general si a ramas pe prima pozitie in topul dance.

Daca britanicii abia incep sa guste din muzica Innei, ‘Hot’ fiind primul single lansat in Marea Britanie, altfel stau lucrurile in Olanda, unde cel de-al treilea single lansat acolo ‘Love’ a intrat in Dutch Top 40 pe pozitia 27, sau Grecia, unde ‘Deja Vu’ se afla pe pozitia secunda din topul general.

De asemenea, merita mentionat faptul ca tanara artista a lansat doua piese noi pe site-ul oficial, ‘No limit’ si ‘Seniorita’. Piesele fac parte din conceptul „Love Clubbing”, un proiect care sprijina muzica de club necomerciala, si vor fi incluse pe albumul cu acelasi nume.

Si pe internet lucrurile merg foarte bine pentru cantareata, pagina sa de Facebook apropiindu-se de 205.000 fani, un numar impresionant pentru un artist european.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns