Connect with us

ALL MEDIA

Instruirea utilizatorilor Sistemului IMI, componenta PQ 16-18 ianuarie 2013

Published

on

 

În perioada 16-18 ianuarie 2013 Ministerul Educaţiei Naționale a organizat la Bucureşti cea de a III a sesiune de instruire destinată utilizatorilor IMI – componenta PQ din cadrul Autorităților competente înregistrate în sistemul IMI PQ.

Evenimentul ce s-a desfășurat pe durata a 3 zile a adus împreună un număr ridicat de reprezentanți ai autorităților competente, membre ale Grupului de Lucru IMI PQ Net România, atât din partea AC-urilor aflate în sistem, cât și  a viitoarelor AC.

Sesiunea de instruire s-a desfășurat în cadrul proiectului POSDRU  “Rețeaua Autorităților Competente pentru Calificările Profesionale din România (IMI PQ NET România)”.

 

Programa generală de instruire vizează :

– actualizarea cunoștințelor privind utilizarea sistemului de informare a pieței interne IMI în scopul unei bune accesări și gestionări a cererilor de informații;

– realizarea de exerciții practice pentru facilitarea utilizării sistemului IMI în versiunea 6.0 ;

– accesarea noilor funcționalități ale sistemului IMI PQ ;

 

Tematica sesiunii de instruire pe zile :

Ziua 1, 16 ianuarie  

  • interfața IMI versiunea 6 – pagina de start, meniul revizuit, tabloul de activități

Regulile de navigare – posibilitatea de a deschide mai multe ferestre de lucru: registre, autorităţi, cereri de informatii ;

  • tabloul de activități: jurnalul sesiunii /  traduceri / rapoarte ;
  • ameliorări și modificări referitoare la cererile de informații: facilitatea de căutare a cererilor, cererile în curs (anterior „Lista de acțiuni”), vizualizarea unei cereri, tabloul de mesaje, atașamentele unei cereri, rapoarte ;
  • actualizarea datelor autorităţii în Sistemul IMI, adăugarea de noi utilizatori IMI şi configurarea drepturilor de acces la IMI PQ ;
  • coordonarea IMI: perspectiva coordonatorilor și perspectiva autorităților competente.

 

Ziua 2, 17 ianuarie

  • modul de funcţionare a sistemului IMI, baza juridică şi domeniile de aplicare pentru IMI PQ ;
  • gestionarea cererilor (pe larg): cum se utilizează lista cererilor, care este circuitul standard şi care sunt circuitele alternative (ex. alocare, transmitere şi răspuns parţial) şi multe alte informaţii despre funcţiile IMI ;

 

Ziua 3, 18 ianuarie

  • accesarea Sistemului IMI: conturile de utilizator pentru instruire și pentru sistemul real, alegerea limbii folosite pentru interfață ;
  • gestionarea autorităților în IMI: rolurile autorităţilor în IMI, actualizarea datelor autorității pentru IMI PQ ;
  • cererile de informații: părțile implicate, seturile de întrebări folosite de utilizatorii IMI PQ, tratarea cererilor în IMI (crearea și cautarea unei cereri, atașarea documentelor la o cerere), salvarea unui raport în format Excel și utilizarea datelor exportate.

 

Informații privind Sistemul de informare al Pieței Interne (IMI) implementat de Comisia Europeană sunt disponibile la adresa: www.ec.europa.eu/imi-net .

Pentru informații suplimentare și detalii privind proiectul IMI PQ NET România, vă puteți adresa Secretariatului Tehnic al Rețelei.

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

Digi Sport va difuza meciurile din Liga 2 plus alte competitii cu traditie

Published

on

 

Digi Sport va difuza timp de trei sezoane meciurile din Liga 2, posturile grupului Digi deținând dreptul de a difuza primele patru opțiuni din fiecare etapă. De asemenea, canalele Digi Sport vor transmite și Cupa României și Supercupa României.  

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunţat, miercuri, 18 iulie, componenţa Ligii 2 pentru sezonul 2018-2019, iar joi, 19 iulie, a fost făcut public calendarul competițional, stabilit prin tragere la sorți. Telespectatorii Digi Sport se vor putea reîntâlni, în noul sezon care va debuta în 4-5 august 2018, cu echipe cu tradiție cum ar fi UTA, Petrolul Ploieşti, FC Argeş, U Cluj şi Farul, dar și cu echipe mai tinere. În ceea ce privește Cupa României, aceasta va debuta pe 1 august 2018, iar finala se va juca în data de 2 iunie 2019. Supercupa Romaniei se dispută între campioana Ligii 1 și deținătoarea Cupei României, ultima câștigătoare fiind CFR Cluj.

În afară de sportul rege, pe cele 4 canale ale Digi Sport, telespectatorii se pot întâlni și cu alte sporturi îndrăgite de români. Până în 2021, Digi Sport transmite, în exclusivitate, 50 de turnee WTA pe an, unde Simona Halep, numărul 1 mondial, scrie istoria tenisului, alături de Mihaela Buzărnescu, Sorana Cârstea, Irina Begu, Monica Niculescu și Ana Bogdan, aflate între primele 90 de jucătoare ale lumii. Acestor trasmisiuni li se adaugă meciurile din Cupa Davis, Fed Cup și ATP 1000 și 500.

În grilele de programe Digi Sport se regăsesc și competiții interne și internaționale de handbal, baschet, volei și motorsport, oferind telespectatorilor și abonaților Digi o diversitate de emisiuni și transmisiuni sportive greu de egalat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Presa scrisă

Revista Capital are o nouă conducere: Anca Andrei, noul redactor-șef

Published

on

 

Editura Evenimentul și Capital anunță modificări în structura de coordonare a revistei Capital. Noul redactorșef al revistei este Anca Andrei, care anterior a ocupat funcția de redactor-șef al site-ului bugetul.ro.

Ea va prelua atribuțiile de coordonare din zona de online și de print de la fostul redactor-șef, Ciprian Mailat. Acesta va rămâne în cadrul companiei și va coordona Top 300 Cei mai bogați români, cel mai cunoscut produs din portofoliul EEC, și zona de proiecte speciale.

“Îi mulțumesc lui Ciprian pentru efortul pe care l-a depus, într-o perioadă grea pentru industria media, reușind să păstreze revista Capital în topul presei românești. Sunt convins că proiectele speciale sunt pe mâini bune. De asemenea, îi urez succes noii conduceri și sunt încrezător că numele Capital va continua să fie un reper în rândul publicațiilor financiare și de business din România”, a declarat Virgil Munteanu, director executiv al Editurii Evenimentul și Capital.

Anca Andrei este doctorand al Academiei de Studii Economice. Licențiată în drept și în studii economice, ea a urmat și cursuri la Universitatea din Nancy. Înainte să se ocupe de lansarea și coordonarea site-ului bugetul.ro, Anca Andrei a fost consilier politic în cadrul Parlamentului European.

„Sunt onorată de propunerea primită. Revista Capital este și va rămâne una dintre publicațiile de top din România. Vom continua proiectele cu tradiție ale Capital și vom acorda o atenție sporită site-ului capital.ro”, spune Anca Andrei, noul redactor-șef al revistei Capital.

Încă de la înființare, din anul 1992, Capital s-a impus prin conţinut editorial de calitate, seriozitate şi consecvență în presa din România. Astfel, a rămas timp de 26 de ani unul dintre cele mai citite titluri economice din presa de business. Conform celor mai recente date comunicate de SNA, Capital are o audiență de peste 38.000 de cititori pe ediție. Site-ul revistei Capital este accesat lunar de peste 1,3 milioane de cititori și are circa patru milioane de afișări.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

Măruță revine la ”prima iubire”, radioul, ca prezentator al matinalului ProFM, ”Dimineața blană”

Published

on

Foto Credit: PRO FM
 

Matinalii Sebastian Coțofană, Radu Țibulcă și Ramona Dumitrescu vor pleca în misiune la Bonțida, la Electric Castle, și ”îi cedează” lui Cătălin Măruță butoanele matinalului ProFM,”Dimineața Blană”, în zilele de 18, 19 și 20 iulie, de la 7.00 la 10.00.

După cum Măruță însuși a povestit, la 25 de ani de ProFM, că și-a dorit mereu să se întoarcă la prima dragoste, radioul, iată că visul împărtășit a devenit vis implinit. Cătălin se întorce în studioul radio, la ProFM!

El o va avea alături pe DJ-ița ProFM  Mădălina Vintilă și împreună vor duce mai departe momentele preferate ale ascultătorilor ProFM: vor învârti Roata Vacantzatziki, trimițând fanii norocoși direct în Grecia (Corfu, Thasos, Zakynthos, Halkidiki), vor da invitații la film și vor oferi vinuri speciale. Tot în studioul ProFM vor veni și ”Noaptea Târziu”, Liviu Teodorescu, Speak și Raluca. După toate semnalele, se anunță trei zile cu surprize foarte plăcute la ProFM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending