HomeALL MEDIAInter Milano a amanat discutiile cu Chivu

Inter Milano a amanat discutiile cu Chivu

Oficialii clubului Internazionale Milano au hotarat sa amane pentru luna martie discutiile referitoare la contractul fundasului Cristian Chivu, acord care expira la finalul acestui sezon, a spus impresarul Ioan Becali.

“Am vorbit cu familia Moratti si au decis sa amane pentru luna martie discutiile privind contractul lui Chivu. Pentru moment nu vor sa discute, deoarece asteapta ca echipa sa-si revina in campionat si sa se califice mai departe in Liga Campionilor. Avand in vedere intentiile familiei Moratti, suntem blocati pana in martie si nu putem trata nici cu Bayern Munchen, nici cu Paris Saint-Germain, cluburi care si-au aratat disponibilitatea pentru achizitionarea lui Chivu. Prioritatea noastra este Inter Milano si vom astepta luna martie”, a spus Becali citat de Mediafax.

Pentru ca intelegerea cu Internazionale Milano expira la sfarsitul sezonului, fotbalistul roman de 31 de ani poate negocia acum cu oricare alt club. Printre cluburile interesate de Cristian Chivu se afla Real Madrid, Ajax Amsterdam, Bayern Munchen si Paris Saint-Germain.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns