Connect with us

Seriale

Interviu cu actrița Fiona Dolman, interpreta lui Sarah Barnaby din serialul Crimele din Midsomer

În fiecare marți, de la ora 21:00, putem urmări numai la DIVA câte un episod din sezonul 18 al serialului Crimele din Midsomer.

Neil Dudgeon (Barnaby) şi Gwilym Lee (Nelson) revin într-un sezon extins, de 6 episoade. Celor doi poliţişti pricepuţi li se alătură în acest sezon noul patolog Dr. Kam Karimore, interpretat de Manjinder Virk. Soţia lui Barnaby, Sarah (Fiona Dolman), revine şi ea, alături de micuţa Betty şi de simpaticul patruped al familiei, Sykes.

Published

on

Foto Credit: DIVA
 

În fiecare marți, de la ora 21:00, putem urmări numai la DIVA câte un episod din sezonul 18 al serialului Crimele din Midsomer.

Neil Dudgeon (Barnaby) şi Gwilym Lee (Nelson) revin într-un sezon extins, de 6 episoade. Celor doi poliţişti pricepuţi li se alătură în acest sezon noul patolog Dr. Kam Karimore, interpretat de Manjinder Virk. Soţia lui Barnaby, Sarah (Fiona Dolman), revine şi ea, alături de micuţa Betty şi de simpaticul patruped al familiei, Sykes.

Actrița Fiona Dolman s-a născut pe 1 ianuarie 1970 în Scoția și a locuit în Gibraltar. Fiona a mai jucat în serialele TV Heartbeat, The Royal Today, Holby City, Doctors, New Tricks, Coronation Street, Paradox, Waterloo Road, filmul Ways to Live Forever și altele. Din 2011, ea interpretează în serialul Crimele din Midsomer rolul lui Sarah Barnaby, soția Inspectorului Joh Barnaby.

 

Ce înseamnă pentru tine rolul lui Sarah Barnaby din serialul Crimele din Midsomer?

Partea cea mai distractivă este colaborarea cu Neil Dudgeon. Mi-a plăcut întotdeauna şi mi se pare că, de la un sezon la altul, lucrăm din ce în ce mai bine. Cu cât îl cunoşti mai bine pe celălalt, cu atât joci mai bine, eşti mai curajos, îţi asumi mai multe riscuri când încerci ceva uşor diferit. Chiar ne distrăm de minune şi ne îndrăgim cu adevărat. Deci e cu atât mai uşor.

 

Nu crezi că, de multe ori, Sarah este catalizatorul care îl propulsează pe inspectorul John Barnaby spre indiciile de care are nevoie pentru rezolvarea cazului?

Vedem doar latura domestică a lui Sarah, deci este foarte frumos că în relaţia lor John îi povesteşte mereu despre muncă sau îi spune ce are în minte. Uneori, cum ni se ntâmplă tuturor, vorbeşti cu un prieten care nu are nimic de-a face cu locul tău de muncă şi care nu ştie niciun detaliu specific, dar spun o replică ce te face să zici «O, Doamne, evident că are logică». Cred că se întâmplă şi în realitate asta. Sarah spune lucruri care îl fac pe John să gândească situaţia altfel. Dar cred că uneori e accidental, asta iese la iveală în urma unei discuţii, nu pentru că ea ar fi geniul care rezolvă crimele de acasă, deşi mi-ar plăcea mult să fie aşa, dar nu au scris încă episodul ăsta!

 

Ce rol are Sarah în relația lui John cu partenerul lui, Charlie Nelson?

S-a ataşat mult de Charlie, deci vrea să-l vadă fericit. Cred că Sarah se impune pentru că, din punctul ei de vedere, John este varză la capitolul relaţii interpersonale şi are nevoie să fie împins de la spate, pentru că da, este un detectiv foarte bun, dar nu vede şi partea emoţională a lucrurilor. Ea îi ţine deschişi ochii şi inima, ceea ce e foarte bine.

 

Crezi că fiind și tu, la rândul tău, mamă, ai un avantaj când filmezi scene alături de gemenele care o joacă pe micuţa Betty?

Cred că am un mare avantaj. Când devii mamă, devii mult mai încrezătoare în propriile abilităţi de a le distrage atenţia sau de a-i face să râdă. În cazul gemenelor, e minunat că sunt aceleaşi fetiţe de câteva sezoane încoace, deci le cunosc. Fetele, Abbie şi Georgia, sunt foarte, foarte pricepute. Dacă, Doamne-fereşte, în locul lor era fiica mea, Maddie, n-ar fi suportat să i se facă jumătate din lucrurile pe care le fac ele. N-ar fi mâncat în ruptul capului la comandă, n-ar fi mers sau n-ar fi zâmbit la comandă, n-ar fi făcut niciunul dintre lucrurile pe care ele le fac, cooperând atât de bine.

Pe de altă parte, câteodată termin de filmat o scenă şi mă gândesc că nu ţin minte dacă am spus replicile corect, pentru că aveam un copil într-o mână şi ţineam un cârnat într-un buzunar, ca Sykes să ştie încotro să meargă. Cred că aşa se simt în realitate mamele!

 

O altă nou-venită în poveste este Dr. Kam Karimore, jucată de Manjinder Virk, cum este noua dinamică?

Manjinder e minunată! A adus cu ea o energie diferită şi este foarte frumos când oamenii aduc cu ei tinereţe şi entuziasm. Când joci acelaşi rol sezon după sezon, poţi începe să cazi într-o rutină, deci e bine când se întâmplă ceva, când apare cineva nou, care îţi dă puţin rutina peste cap.

 

Care este secretul popularităţii perene a serialului Crimele din Midsomer, după părerea ta?

Mereu am spus că eu cred că umorul e «de vină». Cred că serialul este diferit de celelalte seriale poliţiste pentru că nu se ia atât de în serios tot timpul. Şi, datorită acestui lucru, e un serial potrivit întregii familii, ceva la care se pot uita împreună oameni de toate vârstele. Ştii că personajul negativ e prins la final. E o producţie pentru întreaga familie.

 

Sezonul 18 al serialului Crimele din Midsomer este difuzat de DIVA în fiecare marți, de la ora 21:00.

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Seriale

Băieți de oraș: Actorul George Burcea, soțul Andreei Bălan, în rolul unui producător de filme pentru adulți

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Cel de-al patrulea episod al serialului ”Băieți de oraș”, difuzat duminică, de la ora 22.00, la Antena1,  vine cu mult umor, dar și cu nenumărate surprize pentru telespectatori.

Actorul George Burcea, soțul îndrăgitei cântărețe Andreea Bălan, va juca rolul unui producător de filme pentru adulți. Acesta va fi abordat de Roby Roberto – personaj interpretat de Mihai Bendeac- cu propunerea de a realiza o producție cu totul neobișnuită al cărei personaj principal să fie nimeni altul decât bunul său prieten Malone.

Și surprizele nu se opresc aici, un alt invitat special este Flick Domnul Rimă. Renumit deja pentru felul unic în care compune versuri, Flick este căutat tocmai pentru ca talentul său să fie exploatat la maximum.

Ironia și comicul de limbaj și de situație se vor împleti de minune în epsiodul patru al serialului de comedie ”Băieți de oraș”. Ce dificultăți va întâmpina personajul interpretat de George Burcea, dar și motivul pentru care Roby Roberto și Flick ajung într-un conflict, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 22.00, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Seriale

Cristina Ciobănașu, schimbare radicală de look pentru cel de-al doilea sezon “Fructul oprit”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Îndrăgita actriță Cristina Ciobănașu le pregătește telespectatorilor mari surprize, pe care aceștia le vor putea descoperi în cadrului celui de-al doilea sezon al serialului Fructul oprit.

Una dintre ele a fost deja dezvăluită și constă într-o schimbare radicală de look, la care artista a apelat pentru personajul ei – Ana Caragea din producția de la Antena 1.

Pentru prima dată de când se află în lumina reflectoarelor, Cristina Ciobănașu a acceptat să treacă printr-o transformare radicală de imagine. Schimbarea de look a fost bine primită de fani, fotografia postată de artistă pe Instagram reușind să strângă zeci de mii de aprecieri, dar și numeroase comentarii, în care aceștia s-au arătat încântați de noua ei înfățișare. Tânăra a renunțat la șaten pentru a deveni roșcată. “Am început pregătirile pentru sezonul doi cu o… mică mare schimbare de look. E ceva nou și pentru mine și încă sunt în perioada de acomodare, a mărturisit Cristina Ciobănașu.

După finalul primului sezon, difuzat miercuri seara la Antena, actrița care o interpretează pe Ana Caragea în “Fructul oprit” și-a arătat aprecierea pentru frumoasa experiență trăită pe platourile de filmare ale serialului, dar și pentru sprijinul primit din partea celor care au urmărit producția. “Vă mulțumim vouă, cei care ne susțineți și ne dați putere să mergem mai departe”, așa sună o parte din mesajul Cristinei pentru fani.

“Fructul oprit” a încheiat în forță, miercuri seara, primul sezon, însă povestea nu se oprește aici, serialul urmând să revină la Antena 1 cu un nou sezon. 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Seriale

FINAL de sezon “Fructul oprit” – Pregătiri de nuntă, focuri de armă și două mirese

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

“Fructul oprit” își încheie, în această seară (20 iunie), primul sezon și le-a pregătit telespectatorilor un final neașteptat, încărcat cu secvențe pline de emoție și suspans. Ultimul episod aduce în fața publicului nu una, ci două mirese, dar și o secvență extrem de așteptată de fanii producției – momentul adevărului. Diseară, de la ora 20.00, Tudor Caragea (interpretat de Adrian Titieni) descoperă cu stupoare că a fost trădat de unele dintre cele mai importante persoane din viața lui.

În timp ce Alex(Petru Păun) și Ana(Cristina Ciobănașu) se pregătesc să-și oficializeze relația, Sonia(Michaela Prosan) face tot ce-i stă în puteri pentru a-l determina pe acesta să renunțe la nuntă. “Sonia, mi-am dat seama că iubirea asta a noastră este o boală! Mi-am dat seama că nu te mai iubesc!”, îi spune el, dar ea continuă să lupte pentru povestea lor. “De ce minți? Iubirea asta este ceva unic, este ceva extraordinar, este ceva cu care te întâlnești o singură dată în viața asta! Tu nu știi cât ești de norocos!”.  Alex nu cedează însă.  “Cu prețul vieții mele, eu mâine mă însor!”, spune el hotărât, dar nici Sonia nu renunță. “Cu prețul vieții mele, eu mâine o să îi spun lui Tudor, asta dacă nu pleci cu mine în Costa Rica.”, îl amenință ea.

Starea de sănătate a lui Ioan(Vlad Gherman) se agravează de la oră la oră, iar medicul care îl consultă este de părere că doar specialiștii din Viena îl mai pot ajuta. Discuția cu Ioan o face pe Cami(Ana Crețu) să izbucnească în lacrimi. “Când o să te rog să mă îmbraci cu costumul cu care mergeam la examene și să-mi pui la piept o poză cu Ana., este rugămintea lui Ioan.

Costică(Liviu Vârciu) vrea să-i spună adevărul lui Tudor despre relația dintre Alex și Sonia și, deși tentativa lui eșuează, el nu renunță. “Domnișoară, demența asta trebuie să se oprească! Dacă este prietena dumneavoastră, vorbiți cu asta mică și spuneți-i să nu se mărite cu acest nebun!”, îi spune el lui Helene(Alina Chivulescu).

Dan Lăzărescu(Doru Ana) trece prin clipe grele, fiind nevoit să renunțe la locuința sa. “Am pierdut casa! Mâine trebuie să mă duc la bancă, s-o predau ca ultimul tâlhar! (…) Îl  omor, să știi! Mi-a luat casa! Mihai, casa noastră!”, strigă disperat Lăzărescu, făcând amenințări la adresa lui Caragea.

Roxana(Carmen Tănase) primește o veste bună și află că își poate recupera casa. Pe de altă parte, întâlnirea cu Marius Cristescu – un bărbat misterios din trecutul ei, despre care nu mai știa nimic de ani buni, nu este tocmai benefică pentru sănătatea Roxanei.

În timp ce toți se pregătesc pentru nunta Anei, Ioan decide să rupă tăcerea. “Spune-mi tot ce știi! Cu cine o înșală Alex pe Ana?”, vrea Tudor să afle adevărul.

Fără să bănuiască ce-i ascunde bărbatul iubit, Ana îmbracă rochia de mireasă, fiind nerăbdătoare să-și oficializeze relația cu el. După ce află un lucru care îi va schimba viața, ea se grăbește să-i dea vestea și lui Alex, însă asistă fără să vrea la o dezvăluire cutremurătoare. “Știu tot! Mi-a zis, Ioan tot! De ce?!”, se aude vocea tatălui său, care nu se oprește din acuzații la adresa lui Alex și a Soniei. Câteva secunde mai târziu se aud focurile de armă, iar panica pătrunde în sufletul Anei.

Diseară, de la ora 20.00, Antena 1 va difuza finalul primului sezon al serialului, un episod de neratat, cu numeroase surprize și secvențe în care emoțiile și suspansul vor atinge cote maxime. Povestea nu se încheie aici, “Fructul oprit“, serialul produs de Ruxandra Ion, urmând să revină cu un nou sezon. 

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending