Connect with us

Seriale

Interviu cu actrița Fiona Dolman, interpreta lui Sarah Barnaby din serialul Crimele din Midsomer

În fiecare marți, de la ora 21:00, putem urmări numai la DIVA câte un episod din sezonul 18 al serialului Crimele din Midsomer.

Neil Dudgeon (Barnaby) şi Gwilym Lee (Nelson) revin într-un sezon extins, de 6 episoade. Celor doi poliţişti pricepuţi li se alătură în acest sezon noul patolog Dr. Kam Karimore, interpretat de Manjinder Virk. Soţia lui Barnaby, Sarah (Fiona Dolman), revine şi ea, alături de micuţa Betty şi de simpaticul patruped al familiei, Sykes.

Published

on

Foto Credit: DIVA

În fiecare marți, de la ora 21:00, putem urmări numai la DIVA câte un episod din sezonul 18 al serialului Crimele din Midsomer.

Neil Dudgeon (Barnaby) şi Gwilym Lee (Nelson) revin într-un sezon extins, de 6 episoade. Celor doi poliţişti pricepuţi li se alătură în acest sezon noul patolog Dr. Kam Karimore, interpretat de Manjinder Virk. Soţia lui Barnaby, Sarah (Fiona Dolman), revine şi ea, alături de micuţa Betty şi de simpaticul patruped al familiei, Sykes.

Actrița Fiona Dolman s-a născut pe 1 ianuarie 1970 în Scoția și a locuit în Gibraltar. Fiona a mai jucat în serialele TV Heartbeat, The Royal Today, Holby City, Doctors, New Tricks, Coronation Street, Paradox, Waterloo Road, filmul Ways to Live Forever și altele. Din 2011, ea interpretează în serialul Crimele din Midsomer rolul lui Sarah Barnaby, soția Inspectorului Joh Barnaby.

 

Ce înseamnă pentru tine rolul lui Sarah Barnaby din serialul Crimele din Midsomer?

Partea cea mai distractivă este colaborarea cu Neil Dudgeon. Mi-a plăcut întotdeauna şi mi se pare că, de la un sezon la altul, lucrăm din ce în ce mai bine. Cu cât îl cunoşti mai bine pe celălalt, cu atât joci mai bine, eşti mai curajos, îţi asumi mai multe riscuri când încerci ceva uşor diferit. Chiar ne distrăm de minune şi ne îndrăgim cu adevărat. Deci e cu atât mai uşor.

 

Nu crezi că, de multe ori, Sarah este catalizatorul care îl propulsează pe inspectorul John Barnaby spre indiciile de care are nevoie pentru rezolvarea cazului?

Vedem doar latura domestică a lui Sarah, deci este foarte frumos că în relaţia lor John îi povesteşte mereu despre muncă sau îi spune ce are în minte. Uneori, cum ni se ntâmplă tuturor, vorbeşti cu un prieten care nu are nimic de-a face cu locul tău de muncă şi care nu ştie niciun detaliu specific, dar spun o replică ce te face să zici «O, Doamne, evident că are logică». Cred că se întâmplă şi în realitate asta. Sarah spune lucruri care îl fac pe John să gândească situaţia altfel. Dar cred că uneori e accidental, asta iese la iveală în urma unei discuţii, nu pentru că ea ar fi geniul care rezolvă crimele de acasă, deşi mi-ar plăcea mult să fie aşa, dar nu au scris încă episodul ăsta!

 

Ce rol are Sarah în relația lui John cu partenerul lui, Charlie Nelson?

S-a ataşat mult de Charlie, deci vrea să-l vadă fericit. Cred că Sarah se impune pentru că, din punctul ei de vedere, John este varză la capitolul relaţii interpersonale şi are nevoie să fie împins de la spate, pentru că da, este un detectiv foarte bun, dar nu vede şi partea emoţională a lucrurilor. Ea îi ţine deschişi ochii şi inima, ceea ce e foarte bine.

 

Crezi că fiind și tu, la rândul tău, mamă, ai un avantaj când filmezi scene alături de gemenele care o joacă pe micuţa Betty?

Cred că am un mare avantaj. Când devii mamă, devii mult mai încrezătoare în propriile abilităţi de a le distrage atenţia sau de a-i face să râdă. În cazul gemenelor, e minunat că sunt aceleaşi fetiţe de câteva sezoane încoace, deci le cunosc. Fetele, Abbie şi Georgia, sunt foarte, foarte pricepute. Dacă, Doamne-fereşte, în locul lor era fiica mea, Maddie, n-ar fi suportat să i se facă jumătate din lucrurile pe care le fac ele. N-ar fi mâncat în ruptul capului la comandă, n-ar fi mers sau n-ar fi zâmbit la comandă, n-ar fi făcut niciunul dintre lucrurile pe care ele le fac, cooperând atât de bine.

Pe de altă parte, câteodată termin de filmat o scenă şi mă gândesc că nu ţin minte dacă am spus replicile corect, pentru că aveam un copil într-o mână şi ţineam un cârnat într-un buzunar, ca Sykes să ştie încotro să meargă. Cred că aşa se simt în realitate mamele!

 

O altă nou-venită în poveste este Dr. Kam Karimore, jucată de Manjinder Virk, cum este noua dinamică?

Manjinder e minunată! A adus cu ea o energie diferită şi este foarte frumos când oamenii aduc cu ei tinereţe şi entuziasm. Când joci acelaşi rol sezon după sezon, poţi începe să cazi într-o rutină, deci e bine când se întâmplă ceva, când apare cineva nou, care îţi dă puţin rutina peste cap.

 

Care este secretul popularităţii perene a serialului Crimele din Midsomer, după părerea ta?

Mereu am spus că eu cred că umorul e «de vină». Cred că serialul este diferit de celelalte seriale poliţiste pentru că nu se ia atât de în serios tot timpul. Şi, datorită acestui lucru, e un serial potrivit întregii familii, ceva la care se pot uita împreună oameni de toate vârstele. Ştii că personajul negativ e prins la final. E o producţie pentru întreaga familie.

 

Sezonul 18 al serialului Crimele din Midsomer este difuzat de DIVA în fiecare marți, de la ora 21:00.

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Seriale

Frutctul Oprit, Antena 1: Gestul incredibil pe care îl face Sonia după ce află că Alex vrea să se însoare

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Cel de-al zecelea episod al serialului “Fructul oprit”, care se va difuza în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, le aduce telespectatorilor momente pline de suspans și emoție!

După ce Alex Iova (interpretat de Petru Păun) o prezintă familiei Caragea pe logodnica sa – Ella (Mădălina Anea), Sonia (Michaela Prosan) își schimbă total atitudinea și recurge la un gest incredibil.

Inițiativa lui Alex de a se însura o ia prin surprinde atât pe Sonia, cât și pe Ana, iar reacția celor două scoate la iveală adevăratele sentimente pe care ele le au față de acesta. Hotărâtă să afle ce l-a împins să se gândească la căsătorie, Sonia profită de un moment în care Alex este singur și merge în camera lui.

De ce faci asta? De ce te însori?”, încearcă Sonia să afle.

Ce întrebare e asta? Tu l-ai ales pe Tudor!”, îi spune Alex.

Da, îl iubesc, dar …”, îi face Sonia o mărturisire neașteptată acestuia, pe care telespectatorii o pot afla urmărind serialul, în această seară, de la ora 20.00.

În cel de-al zecelea episod “Fructul oprit”, Roxana Baicu Popovici descoperă faptul că fiica ei -Sonia a făcut avort și hotărăște să se folosească de acest lucru pentru a-i salva căsnicia. Tot în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, fanii serialului vor putea să vadă ce surpriză îi pregătește Tudor Soniei cu prilejul aniversării ei, și vor lua parte la un moment special dintre Sonia și Alex.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Seriale

Antena 1: Liviu Vârciu revine la marea sa dragoste în “Fructul oprit”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Liviu Vârciu va putea fi văzut de telespectatorii Antenei 1 în “Fructul oprit”, serialul produs și regizat de Ruxandra Ion, difuzat miercurea, de la ora 20.00. 

Artistul revine astfel la marea sa pasiune – actoria, fiind hotărât ca anul acesta să se concentreze cât mai mult asupra ei.

Dacă ar fi să aleg între muzică și film, cu siguranță, aș alege filmul!”, spune Liviu Vârciu, care mărturisește că a primit propunerea de a juca în “Fructul oprit” cu mare bucurie.

M-am uitat la serial, îmi place povestea, cam așa se întâmplă la noi cu dragostea asta interzisă. Este al optulea serial în care joc. Când am fost sunat, am zis imediat: <<Da, vreau!>>. Îmi era foarte dor să joc în film! Dragostea mea cea mai mare și cea mai mare este filmul.”, declară actorul.

Prima apariție a lui Liviu în “Fructul oprit” va avea loc în episodul al zecelea, pe care Antena 1 îl va difuza în această seară, de la ora 20.00. Pe parcursul acțiunii din serial, personajul interpretat de Vârciu se va dezvolta și va ajunge să fie un pion extrem de important în povestea producției.

“Costică se numește personajul meu. Este un nume predestinat pentru fața mea, nu am avut și eu un rol de director în toate filmele pe care le-am făcut. Costică e un tip așa ca mine, nu trebuie să joc un contre emploi. Trebuie să joc un băiat care a muncit, care a cântat înainte. A muncit toată viața și și-a deschis o pizzerie”.

Serialul îi dă posibilitatea lui Vârciu de a face echipă cu mari actori autohtoni. “M-am bucurat foarte tare când l-am văzut și pe Marian Râlea. Pentru mine, este un actor foarte foarte bun, iar în meseria asta ai mereu ce să înveți“, adaugă Liviu, pe care fanii îl vor putea urmări, miercurea, de la ora 20.00, în serialul de la Antena 1 – “Fructul oprit”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Seriale

Gianina şi-a făcut vlog şi dă peste cap liniştea din Fierbinţi

Gianina și-a făcut vlog și dă peste cap liniștea din Fierbinți: ”Cine te iubește, te urăște, că de aia te urăște că te iubește. Dacă nu te-ar mai iubi, nu te-ar mai urî!”

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Gianina dă peste cap liniștea din Fierbinți după ce își lansează un video blog. Pe lângă sfaturi de frumusețe, ea le va oferi internauților și o scurtă „radiografie vestimentară de pe ulițele satului”. Dalida și Aspirina vor fi primele care vor trece prin ochiul critic al ”reginei frumuseții din Fierbinți”.

După un scurt sondaj legat de folosirea cremei hidratante, Gianina ajunge la concluzia că femeile din sat nu prea au grijă de ele. ”Din păcate, în această localitate femeile nu se îngrijește cum ar trebui. Asta a fost tot pentru astăzi, vă pupa regina frumuseții din Fierbinți, iar ca un post mortem pe final vreau să vă spun ceva: Cine se scoală de dimineață, la 12 se culcă la loc, așa ca mine. Deci, cel mai bine vă treziți direct la ora 12. Acesta a fost un sfat împotriva la riduri. Și unul de viață, dacă îmi permiteți: Cine te iubește, te urăște, că de aia te urăște, că te iubește. Dacă nu te-ar mai iubi, nu te-ar mai urî! Asta e părerea mea!”, le spune Gianina fanilor ei de pe Youtube.

Comedia captivează România și în această săptămână, cu alte două noi episoade Las Fierbinți, marți și joi, de la 20:30, la PRO TV.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending