HomeINTERVIUBobi Disco: Aș putea candida la cel prost clip de pe piața muzicală românească

Bobi Disco: Aș putea candida la cel prost clip de pe piața muzicală românească

Prev1 of 2

Amuzant, jovial, pus pe șotii, Bobi Disco este un personaj în adevăratul sens al cuvântului, iar noi, curioși, am vrut să aflăm mai multe despre el.

 

Despre el, prima lui piesă, „Goin to’ Montana” și planuri de viitor, a vorbit în interviul ce urmează:

Cine este persoana din spatele personajului Bobi Disco?

În spatele meu… pai nu e nimeni în spatele meu, poți și tu să vezi:)

Bobi Disco… sunt eu! Atunci când voi începe concertele, toată lumea va putea să interacționeze direct cu mine și vom avea cele mai tari distracții.

De ce ai ales numele acesta?

Bobi a fost și este numele meu, iar tot eu sunt și un înflacarat DJ al muzicii Disco. Așa că nu am ales numele, ci pur și simplu l-am păstrat 🙂

Vorbește-ne despre acest personaj.

Pot spune de mine, adică eu ca personaj. Dacă e să vorbesc mai multe despre mine, cred că aș plânge și apoi aș rade și nu știu dacă îmi acordați așa de mult spațiu. Important pentru mine ar fi să intrați pe pagina mea de facebook și să mă descoperiți cu adevarat: www.facebook.com/BobiDisco

Cum a primit publicul piesa “Goin’ to Montana”? Dar ideea unui artist ascuns în spatele unei măști amuzante?

Publicul din România e reticient la tot ce este nou. Din fericire, eu nu sunt un artist nou, ci unul vechi, pentru că îmi place muzica disco. Am glumit. Probabil din cauză că sunt sărac aș putea candida la cel prost clip de pe piața muzicală românească sau, poate, la cel mai bun.

Piesa este scrisă din suflet, de către producatorii mei. Problema a fost că nu am avut multe de spus. Aș vrea să ajung în America, în special în Montana, așa că astea sunt și versurile piesei :). Poate că le-am dat mult de cap compozitorilor mei, având la prima mea piesă, un text asa de complex și repetitiv. Dar sincer vă spun și acum: We’re going to Montana… :), iar lumea ar trebui să ia totul ca unitate și să asculte, măcar o data, piesa mea în cluburi și apoi mai vorbim.

Ce ne poți spune despre piesă și despre videoclip?

V-am spus mai sus, videoclipul a venit pe fugă, eu voiam să plec din satul meu cât mai repede, iar echipa de filmare a venit exact în ziua când am plecat și au filmat până la București. Apoi acolo mi-au făcut surpriza, o mică distracție ca la un show privat, ne-am distrat puțin și a iesit videoclipul.

Ideea aceasta de promovare este nouă în industria muzicală actuală, ce idei ai pentru viitorul apropiat?

Pot spune cert că proiectul va continua mult și bine. Începând cu primele mele concerte am să reușesc să apropii oamenii de o parte a muzicii, care le lipsește în 2014, dar pe care o au ascunsă în suflet tot timpul. Fiind un adept al stilului muzical disco am să încep să promovez atât muzica, cât și pozitivitatea acestui proiect. În scurt timp am să primesc și primele păreri de la radio și TV.

Inițial am vrut să mă duc personal să-mi predau materialele cu videoclipul și piesa, însă m-au oprit din drum managerii mei, spunându-mi că nu pot merge la un radio cu o casetă audio și la tv cu o caseta video pentru că astăzi, în 2014, totul se trimite pe calculator. Eu nu știam asta, însă știam un lucru – la mine în sat când trebuie să dai ceva unei persoane, te duci tu, nu trimiți laptele sau brânza prin calculator. Mă rog, e cert că mă întâlnesc cu probleme noi, de care eu nu știam deloc.

Îmi doresc totuși, dacă voi avea primul album, să scot câteva benzi de magnetofon și câteva viniluri. Măcar le pun eu pe perete, acasă, dacă nu se cumpără.

 

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

cristina.minac@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns