HomeLIFE STYLEInterviu Exclusiv, Farmacist Olguța Giurgea: „Green Sugar a devenit îndulcitorul preferat al celor care doresc un stil de viaţă sănătos şi acordă o atenţie deosebită alimentaţiei”

Interviu Exclusiv, Farmacist Olguța Giurgea: „Green Sugar a devenit îndulcitorul preferat al celor care doresc un stil de viaţă sănătos şi acordă o atenţie deosebită alimentaţiei”

Astăzi vă prezentăm în exclusivitate pe RADAR DE MEDIA un interviu cu Doamna Olguța Giurgea farmacist primar Laboratoarele Remedia, cu peste 30 ani de experienţă în domeniu. Discuţia se axează pe produsul miraculos Green Sugar, îndulcitor 100% natural, o calorii, iar gustul este similar zahărului din comerţ.

Aşadar vă invităm să descoperiţi lucruri extrem de interesante care vă vor ajuta să aveţi o viaţă mai sănătoasă şi plină de energie.

 

 

Stimată doamnă Farm. prim. Olguța Giurgea, ați alcătuit, alături de dl. Prof. Dr. Scorei, echipa care a lucrat câțiva ani buni la perfecționarea și definitivarea formulei Green Sugar, acest „praf magic” din bucătăriile tot mai multor români interesați de o alimentație sănătoasă, care să nu impună restricții în privința consumului de dulce. Rezultatul este spectaculos: un îndulcitor 100% natural, 0 calorii, 0 IG, gust si putere de indulcire similare zaharului. Gandindu-va la inceputuri, v-ați imaginat vreodată că Green Sugar va avea un succes atât de mare?

 

Trebuie sa recunosc faptul ca, desi mi-am dorit foarte mult, nu mi-am imaginat ca vom ajunge aici si sunt sigura ca realizarile vor fi din ce in ce mai frumoase. Green Sugar a devenit indulcitorul preferat al celor care doresc un stil de viata sanatos si acorda o atentie deosebita alimentatiei. Green Sugar este singurul produs din extract de Stevia rebaudiana, cu gust dulce, similar zaharului, dar care nu schimba gustul alimentelor sau al bauturilor.In plus, avand 0 calorii si 0 indice glicemic, Green Sugar face ca preparatele pregatite  sa fie apreciate dince in ce mai mult.

 

Ca în orice proces de creație, în mijlocul echipei apar și dubii, momente de scepticism sau tendința de a renunța… S-a întâmplat acest lucru și în cazul Green Sugar? Care au fost momentele – să le numim „de cumpănă”, reticente, rezistente, dubii, cu care v-ați confruntat?

 

Au fost si astfel de momente pline de probleme, nemultumiri, dar in acelasi timp, cu curaj, daruire, pasiune, toate eforturile sunt la un moment dat rasplatite.Gandul ca oamenii folosesc indulcitorul nostru natural, sunt multumiti de calitatile lui si observa imbunatatirea starii lor de sanatate este cea mai mare satisfactie pentru intreaga echipa.

 

Olguța Giurgea, Farmacist Primar, Laboratoarele Remedia

 

Cum vă simțiți acum, ca farmacist primar, într-o companie care, iată, a împlinit de curând 25 de ani pe piața din România și este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri românești de suplimente și vitamine naturale?

 

Eu lucrez in aceasta companie de la infiintare si tot ce am realizat impreuna cu intregul colectiv mi-a adus foarte multe satisfactii.Daca nu ar fi fost asa, nu as fi ramas atata timp aici. Pentru mine,acest moment este incununarea daruirii si muncii depuse in toti acesti frumosi ani.

 

Pentru cei care încă nu au auzit de Green Sugar, le puteți spune ce este acesta și de ce este recunoscut ca fiind cel ai bun îndulcitor de pe piață? Cu alte cuvinte, de ce ar trebui ales, în detrimetul atâtor altor opțiuni disponibile?

 

GREEN SUGAR, brand al firmei Laboratoarele Remedia, este un indulcitor 100 % natural, 0 calorii si 0 indice glicemic,compus  din extract de Stevia rebaudiana de inalta puritate si eritritol.Green sugar a devenit numarul unu in topul indulcitorilor naturali si  singurul produs care are gust dulce ,similar zaharului,care nu schimba gustul alimentelor si bauturilor.Datorita gustului foarte bun si a lipsei caloriilor,dulciurile preferate,ca si bauturille pot fi consumate oricand, indiferent de cantitate.

 

GREEN SUGAR trebuie ales pentru ca este un indulcitor natural foarte bun pentru intreaga familie: copii, adulti, femei insarcinate sau care alapteaza, persoane in varsta. De asemenea, acest produs este recomandat pentru persoane care au diabet, care sunt interesate de controlul greutatii, care sufera de cancer, persoane cu alergii alimentare, cu sindrom de colon iritabil  si colita de fermentatie.GreenSugar nu determinaaparitiacariilor si aalergiilor, nu producedependenta, nu fermenteaza, nu precipita, nu este toxic,stabildinpunct de vederetermic, idealpentru gătit, scadepofta de dulce,scade pofta de mancare ,scade nevoia de a fuma ,nu contine materii prime modificate genetic.

 

Se spune despre Green Sugar că este un produs 100% natural, însă culoarea albă ar putea ridica anumite semne de întrebare din partea scepticilor, pentru că ne-am obișnuit să asociem albul cu alimentele foarte procesate (ex. zahăr, făină etc.). Cum explicați această „culoare” imaculată a Green Sugar?

 

Green Sugar contine extract din frunze de Stevia rebaudiana si eritritol.Ambele ingrediente sunt de culoare alba.Frunzele de Stevia au gust dulce datorita glicozidelor derivate din steviol.Acestea sunt extrase din frunzele de stevie printr-un proces in care se foloseste apa calda, apoi are loc opurificare si filtrare, rezultatul fiind un extract de culoare alba, de 150-400 de ori mai dulce decat zaharul.Eritritoluleste un produs non-caloric obtinut printr-un proces de fermentatie biologica, din porumb nemodificat genetic.

 

Am putea spune și că Green Sugar este, de altfel, „copilul” dumneavoastră de suflet. Nu degeaba sunteți supranumită și „mama Green Sugar”, de către echipa Laboratoarelor Remedia… Dacă ar fi să mai modificați ceva la formula Green Sugar, ați face-o sau considerați că produsul este desăvârșit?

 

In acest moment consider ca nu trebuie schimbata  formula Green Sugar deoarece profilul de gust a fost obtinut in cadrul colectivului nostru dupa cativa ani de cercetareiar rezultatul este gustul foarte bun,la fel cu al zaharului, dar cu beneficiile unui produs care este 100% natural, cu 0 calorii si 0 indice glicemic.Ingredientele folosite pentru obtinerea Green Sugar sunt extractul de Stevia Rebaudiana de inalta puritate si eritritol de o calitate exceptionala, care asigura proprietati deosebite produsului. Produsele pe care le-am obtinut folosind Green Sugar, cum ar fi ciocolata calda, dropsuri, cereale, prajituri de casa,sunt foarte apreciate,asa incat dorim sa diversificam numarul de produse.

 

Cui ați recomanda consumul de Green Sugar (sau caror categorii de persoane)? Există restricții în privința consumului de Green Sugar? De exemplu, ar trebui respectată o anumită cantitate pe zi sau ar trebui evitate anumite combinații alimentare?

 

In urma a peste 200 de studii stiintifice evaluate de catre Autoritatea pentru siguranta alimentara (E.F.S.A.) s-a constatat ca produsul este sigur, nu produce efecte adverse, nu trebuie tinut cont de consumul altor alimente.

GREEN SUGAR este un indulcitor natural foarte bun pentru intreaga familie: copii, adulti, femei insarcinate sau care alapteaza, persoane in varsta. De asemenea, acest produs este recomandat pentru persoane care au diabet, care sunt interesate de controlul greutatii, care sufera de cancer, persoane cu alergii alimentare.

 

Consiliul Autorităţii Europene pentru Siguranța Alimentară (EFSA) a stabilit DZA pentru glicozidele derivate din steviol de până la 4 mg / kg greutate corporală / zi ceea ce

echivalează cu aproximativ 12 mg / kg greutate corporală / zi de Rebauzida A.

Acest lucru ar insemna ca o persoană de 70 kg ar trebui să consume aproximativ 40 de stick-uri pe zi de îndulcitor de Green Sugar, ceea ce  ar fi o cantitate mare ce nu poate rezulta din consumul zilnic normal de produse indulcite cu Green Sugar. De asemenea, Green Sugar nu are reactii adverse  si nu trebuie tinut cont de consumul altor alimente.

 

Olguța Giurgea, Farmacist Primar, Laboratoarele Remedia

 

In calitate de specialist al Laboratoarelor Remedia, ați fost martor, în ultimii 20 de ani, la creșterea și evoluția acestei companii, pe piața românească. Ii cunoașteți produsele, politicile, planurile… Cum credeți că va evolua, în viitor, piața suplimentelor și vitaminelor naturale, în România și ce loc credeți că va ocupa Laboratoarele Remedia pe această piață?

 

Piata romaneasca a suplimentelor alimentare este si va fi in continua crestere, fiind considerata cea mai dinamica din Europa de Est. Romanii doresc sa aiba un stil de viata din ce in ce mai sanatos ,ceea ce  a dus la cresterea  consumului de suplimente alimentare, vitamine si minerale sau produse dietetice. Piata suplimentelor alimentare s-a dublat in ultimii cinci ani, ajungand la aproape 700 de milioane lei in 2016, iar estimarile arata ca pana in 2021 se va apropia de 1 miliard de lei. In ultima perioada de timp, cumparatorul roman prefera produsele care contin  ingrediente naturale, fara efecte secundare si care se pot administra fara sa se adreseze medicului.

 

Noua gamă a dimineților sănătoase: cereale fără zahăr, îndulcite natural!

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns