HomeLIFE STYLEInterviu EXCLUSIV Ileana Stana Ionescu: „Tanara generatie merita sa aiba perspective profesionale mai generoase” (video)

Interviu EXCLUSIV Ileana Stana Ionescu: „Tanara generatie merita sa aiba perspective profesionale mai generoase” (video)

Actrita Ileana Stana Ionescu a fost prezenta in Piata Timpului pentru a-i felicita pe Draga Olteanu Matei si pe Mircea Albulescu in momentul in care cei doi au primit o stea pe Aleea Celebritatilor si, cu aceasta ocazie, a raspuns catorva intrebari pentru site-ul Radar de Media. Daca vreti sa aflati unde o puteti vedea pe doamna Stana Ionescu in piesele de teatru, va invit sa cititi interviul de mai jos.

 

Ce mai face, in general, doamna Ileana Stana Ionescu?

In general, am o dispozitie cam fluctuanta pentru ca mediul inconjurator si viata din contemporaneitate nu-mi sunt prea convenabile. Noi am avut o tinerete foarte frumoasa, o tinerete atat profesionala, cat si familiala minunata. Acum lucrurile nu sunt chiar in regula si nu ma gandesc la mine si la cei de varsta mea, ci la tanara generatie care ar merita sa aiba perspective profesionale mai generoase, iar lucrurile sunt pentru mine, repet, cam neclare si cam tulburi. Sa nadajduim ca eu ma insel si ca vremea isi va spune cuvantul in modul cel mai fericit si ca vom reveni la o stare buna si la o viata culturala asa cum merita acest popor.

Unde o putem vedea pe doamna Stana Ionescu pe scena?

La Teatrul National, la Teatrul Metropolis si la Teatrul Nottara. Cu toate ca sunt pensionara, eu inca sunt colaboratoare.

Care sunt piesele?

La Teatrul National, de sambata pana luni, „Eduardo” de Filipo, „Comedia Norilor” dupa Aristofan, „Molto, gran’ impressione”, inceputurile teatrului romanesc. La Teatrul Nottara: „Titanic Vals”, un spectacol pe care il joc, aproape, de o viata intreaga deoarece, in afara de Spirache, personajul principal masculin, am jucat toate rolurile feminine. La Teatrul Metropolis jucam „Nebuna din Chaillot” si o sa avem placerea sa incepem de luna viitoare repetitii cu „Gaitele”.

Marea actrita ne-a lasat si un mesaj pentru vizitatorii site-ului Radar de Media!

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns