HomeINTERVIUIRRA: Am suportat frigul doua zile

IRRA: Am suportat frigul doua zile

Vine din Republica Moldova, unde a participat la un reality show si a lansat in Romania primul ei videoclip. Cine este IRRA si ce pregateste, afla in continuare din interviul exclusiv RADAR DE MEDIA pe care ni l-a acordat!

 

Cine esti si de unde vii?
Sunt Irina Rimes si vin din nordul Basarabiei.

Cand ai inceput sa canti?
Cant de mica, din clasa I, eram cantacioasa clasei!

Cine ti-a indreptat pasii spre muzica?
A fost o doamna care a vazut potential in mine si m-a dus la un studio de copii. Ea i-a convins pe parintii mei sa ma dea la o scoala de muzica profesionista, unde sa imi pot dezvolta talentul. O chema Elena, dar pentru ca nu-i cunosc numele de familie, nu pot sa il spun.

Iti mai amintesti prima piesa interpretata?
Da, era “Toxic” de Britney Spears.

Care sunt preferatii tai din muzica romaneasca si internationala?
Ascult Adele, Jessie J, Daft Punk – le cunosc toata discografia. Selah Sue este preferata mea. Dar playlist-ul meu de zi cu zi este divers si cu piese de nisa, mai putin cunoscute de publicul larg.

Cu cine ai face un featuring dintre artistii romani sau internationali?
Tinie Tempah. Pentru o balada as face un duet cu Nate Rues, imi place enorm vocea lui!

Cum ai ajuns in Romania?
Cu masina. De fapt, am participat la show-ul televizat “Fabrica de Staruri”, care a fost difuzat pe TVR. Acolo mi-am facut mai multi prieteni romani, care la rindul lor mi-au propus sa vin sa fac muzica in Romania.

Cum l-ai cunsocut pe Mister Z, cu care colaborezi?
Pe Mister Z l-am cunoscut tot cu ajutorul unui prieten din TVR.

Ai filmat un videoclip pentru piesa “Earthquake”. Ce amintiri ai de la acest videoclip?
In afara de frigul pe care l-am suportat in primele 2 zile de filmari, a fost super. Am filmat trei zile, aproape 24/24 si a fost foarte obositor.

Ce s-a intamplat notabil?
N-am avut niciun incident, totul a decurs conform planului, ploaia ne-a incurcat un pic, mai ales ca eram imbracata in latex (pe alocuri) si ma asteptam sa fie mai cald.

Am vrea sa stim mai multe despre povestea ta de dragoste. Te-ai indragostit in timpul unui show televizat si am vrea sa stim amanunte. Cine este el si daca are aceleasi pasiuni si ce face exact?
Este artist si el, doar ca momentan sintem concentrati pe cariera mea. Ne-am cunoscut la Fabrica de staruri, desigur a fost o poveste de dragoste foarte comentata si urmarita, dar am fost cu adevarat impreuna abia dupa proiect.

Urmariti videoclipul in continuare:

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns