HomeALL MEDIAInterviu exclusiv Lady Gaga: „Va iubesc, Radio 21! Vă mulțumesc că îmi difuzați muzica”!

Interviu exclusiv Lady Gaga: „Va iubesc, Radio 21! Vă mulțumesc că îmi difuzați muzica”!

Radio 21, Official Summer Radio, aduce o surpriză ascultătorilor: fanii Radio 21 o văd în avanpremieră pe Lady Gaga în Super Vara lui 21, înaintea tuturor europenilor, într-o călătorie VIP alături de alţi ascultători Gaga la primul concert din Europa al artistei, care are loc pe 14 august, în Sofia, Bulgaria!

Ascultătorii pleacă în Bulgaria într-o gaşcă uriaşă alături de Matinalii 21, Manuel D. Dinculescu, DJ Andi, Anca Maco şi Orlando, într-un VIP Party, fiind printre primii români care văd LIVE super show-ul pe care Lady Gaga l-a pregătit în turneul „The Born This Way Tour”. Costume excentrice, decoruri senzaţionale, dansuri uluitoare, toate se regăsesc în spectacolul pe care DIVA îl va susţine pe 14 august, la Sofia, Bulgaria.

Înainte de concertul din Sofia, celebra Lady Gaga a stat de vorbă cu cea mai sexy voce din FM-ul românesc, Nico. Mama monştrilor a început conversaţia în cel mai plăcut mod posibil: „Vă iubesc, Radio 21! Vă mulţumesc pentru că îmi difuzaţi hiturile în fiecare zi.”

Întotdeauna mi-am dorit să vin în România, aşa că am început să pun întrebări despre voi în jurul meu. Nu ştiu foarte multe, însă ştiu sigur că mâncarea e grozavă”, şi-a continuat diva conversaţia cu Nico.

Întrebată care sunt sursele sale de inspiraţie, Lady Gaga a răspuns sincer: „Întotdeauna mi-a plăcut Madonna! Însă atunci când compun mă gândesc la figuri masculine, cum ar fi David Bowie. Trebuie să recunosc şi că New York-ul mă inspiră. Muzica pop este viaţa mea!”

Interviul complet cu Lady Gaga poate fi ascultat accesand link-ul de mai jos:

http://www.youtube.com/watch?v=9rhahDAnXd4&feature=g-all-u

Matinalii Radio 21 merg împreună cu Nico şi cea mai cool gaşcă de ascultători Radio 21, câştigători ai concursului „21 e Gaga”, la Sofia, să o vadă LIVE primii în Europa pe diva momentului, Lady Gaga. Peste 20.000 de ascultători au trimis SMS-uri pentru a se înscrie în concurs, campania fiind un adevărat succes.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns