Connect with us

Eurovision

INTERVIU EXCLUSIV. Mariya Yaremchuk, reprezentanta Ucrainei la Eurovision 2014: „O singură privire valorează cât o mie de cuvinte”

Published

on

După cum știți, Mariya Yaremchuk va reprezenta Ucraina la Eurovision 2014 cu piesa „Tick-tock”. Deoarece melodia este foarte bine cotată în majoritatea clasamentelor, noi ne-am gândit că vreți să aflați mai multe despre Mariya și am realizat un interviu cu ea, pe care vă invităm să-l citiți mai jos:

Bună Mariya! Au trecut mai mult de 5 luni de când ai câștigat Finala Ucrainei pentru Eurovision 2014. Spune-ne ce ai făcut de atunci și cum te simți în calitatea de reprezentantă a Ucrainei la Eurovision?

Bună! Să particip în mod activ la Eurovision este un sentiment copleșitor pentru mine! Am visat dintotdeauna să particip la Eurovision, să-mi reprezint țara și să cânt pentru publicul european. Visul meu a devenit realitate și o să fac tot posibilul să obțin un rezultat bun și să fac inima europenilor să bată tick-tock odată cu melodia mea. În aceste luni am lucrat în mod continuu, repetițiile făcând deja parte din rutina mea zilnică. Am vizitat Londra și Amsterdamul. A fost extraordinar să-mi prezint melodia acolo și să simt emoția și energia oamenilor.

Ucraina este una din puținele țări care nu a ratat nicio Finală Eurovision. Ți-e teamă să nu fii prima participantă ucraineană ce nu reușește să treacă de Semifinale?

Nu mă concentrez pe acest aspect. Întotdeauna există o „primă dată”, dar sper să nu fie cazul în acest an. Este un concurs și reprezintă alegerea telespectatorilor. Vom vedea. Nu vreau să fac predicții. Scopul meu este să-mi reprezint țara în cel mai bun mod posibil, să mă provoc pe mine și piesa mea să ajungă la inimile tuturor europenilor.

Cum ai descrie piesa ta într-o singură frază?

„Tick-tock” reprezintă o poveste de dragoste despre căutarea sentimentului adevărat pe durata întregii vieți.

Vei participa în prima Semifinală. Vezi acest lucru ca pe un avantaj sau ți-ai fi dorit să participi în cea de-a doua Semifinală?

Nu cred că acest aspect contează. Dacă oamenilor le place piesa, aceasta se va auzi cu siguranță și în Finală.

Poți să ne dezvălui ceva din show-ul pe care îl pregătești pentru scena din Copenhaga?

Desigur…. nu! Lucrăm la prestația mea scenică zi de zi. Pot spune doar atât: o singură privire valorează cât o mie de cuvinte. Sper să vă placă show-ul nostru.

Ești foarte frumoasă și o mulțime de fani te văd ca următoarea Miss Eurovision. Crezi că acest lucru poate fi un plus pentru tine în cursa pentru obținerea unei clasări cât mai bune?

Nici nu știam acest lucru. Sunt foarte flată, la fel ca orice față aflată în situația mea. Mulțumesc tuturor fanilor mei! Sunteți minunați! Dar Eurovisionul este un concurs muzical în primul rând, așa că voi încerca să ofer ce e mai bun pe scenă.

Ai ascultat celelalte piese participante? Care îți plac?

Îmi plac multe piese din acest an. Fiecare cântec este unic și merită ascultat. Urez succes tuturor participanților.

Ce părere ai despre melodia României pentru Eurovision 2014?

Îmi amintesc de prestația Paulei și a lui Ovi din urmă cu câțiva ani. Au fost minunați și au obținut un rezultat foarte bun. Ne-am întâlnit la Amsterdam, la „Eurovision In Concert”. Am vorbit puțin, sunt niște oameni foarte de treabă. Le doresc tot ce e mai bun!

Ce altceva mai știi despre România?

Am fost de câteva ori în România. Este o țară foarte frumoasă și romantică! Munți minunați, mare extraordinar de frumoasă – dragostea este peste tot, chiar și în aer.

Cu excepția unei victorii sau a unei clasări cât mai bune la Eurovision, ce alte așteptări mai ai de la această participare?

Eurovisionul nu este doar o competiție muzicală; este și o oportunitate foarte bună să cunoști oameni noi și să comunici cu ei în limba lor maternă.

Lăsând Eurovisionul deoparte, ce altceva ar trebui să știe fanii tăi din România despre cariera ta muzicală?

Cânt încă din copilărie și cred că dependența mea față de muzică este o moștenire de la tatăl meu. El a fost un cântăreț forte faimos în Ucraina și a avut o influență puternică asupra muzicii din țara noastră.

În final, ai un mesaj pentru fanii tăi din România?

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și pentru faptul că aveți încredere în mine. Este foarte important pentru mine! O să fac tot ce pot și o să creez un show excelent pe scena Eurovision!

Lasa un comentariu aici!

1 Comment

1 Comment

  1. Robert Germone

    28 aprilie 2014 at 17:30

    Mariya have big chances this year and she is good candidate to vote for.
    as for me, I like her song and her style. I think Ukraine have really great chance to win

    (sorry I dont know romanian)

Lasă un răspuns

Eurovision

Concursul Eurovision va fi transmis în direct de la Lisabona pe TVR 1!

Salvador Sobral revine în faţa publicului după operaţia care l-a ţinut departe de lumina reflectoarelor .
În premieră, starurile muzicii fado Mariza şi Ana Moura cântă împreună pe scena Eurovision.
Evenimentul va fi transmis live la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+, pe 8, 10 şi 12 mai.

Published

on

Foto Credit: TVR

Salvador Sobral revine la Eurovision! Organizatorii celui mai mare concurs european de muzică au dezvăluit numele artiştilor invitaţi la ediţia din acest an a Eurovision Song Contest.

Salvator Sobral, câştigătorul trofeului în 2017, va urca din nou pe scena Eurovision, unde va interpreta piesa Amar Pelos Dois, dar şi melodii noi de pe albumul pe care se pregăteşte să îl lanseze.

În premieră, Ana Moura şi Mariza, cunoscutele interprete de muzică tradiţională portugheză – fado -, vor cânta în deschiderea concursului. Momentul artistic va rămâne un reper al istoriei muzicale din Portugalia, având în vedere anvergura celor două artiste şi faptul că vor urca împreună pe scenă pentru prima dată.

 

La evenimentul din Lisabona, acordurile muzicii tradiţionale portugheze se împletesc cu soundul electronic.

După deschiderea Marii Finale, va urma Parada drapelelor, la care Beatbombers, campionii mondiali ai muzicii „scratch” vor asigura o atmosferă cu adevărat electrizantă. Într-o notă similară, DJ Branko ne va purta într-o călătorie în jurul lumii, aducând ritmurile lusitane din Capul Verde, Angola, Portugalia şi Brazilia.

 

Trupa The Humans, câştigătoarea Selecţiei Naţionale, va reprezenta România la Eurovision 2018 cu piesa Goodbye.

Melodia va intra în a doua semifinală a concursului, în prima parte a show-ului din 10 mai.

Evenimentul va fi transmis live la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+: semifinalele pe 8 şi 10 mai şi Marea Finală în data de 12 mai.

 

Sub sloganul „All aboard”, Eurovision Song Contest 2018 va aduce, pe scena din Lisabona, reprezentanţii celor 43 de ţări înscrise în competiţie: Albania, Armenia, Australia, Austria, Azerbaidjan, Belarus, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cipru,  Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Georgia, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Malta, Moldova, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia, San Marino, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveţia, Ucraina, Marea Britanie. Concursul va avea loc la Lisabona, cu semifinalele pe 8 şi 10 mai şi finala pe 12 mai.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

The Humans promovează piesa României pentru Eurovision la Târgul de Turism de la Berlin

Published

on

Foto Credit: TVR

Reprezentanţii României la Eurovision, trupa The Humans, susţin un minirecital la Târgul de Turism organizat la Berlin. Evenimentul are loc sâmbătă, 10 martie, de la ora 15.00, la standul României şi este prima etapă dintr-un turneu de promovare internaţional, pe care The Humans îl vor susţine în perioada următoare.

În faţa publicului berlinez şi a delegaţilor prezenţi la eveniment, trupa The Humans va promova piesa „Goodbye”, pe care o va interpreta la ediţia din acest an a Eurovision Song Contest. Vizitatorii Târgului vor fi primii care vor urmări trupa într-un concert dincolo de graniţele României după calificarea în competiţia internaţională.

 

„Am început oficial turneul european de promovare pentru finala Eurovision şi suntem incredibil de încântaţi. Prima oprire este Berlinul, unde vom cânta în cadrul Târgului Internaţional de Turism, la standul României. Important este ca, la finalul zilei, mesajul piesei să ajungă la cât mai mulţi oameni – acesta este scopul nostru principal”, au declarat membrii trupei la sosirea în capitala Germaniei.

Trupa The Humans a câştigat trofeul Selecţiei Naţionale Eurovision România cu piesa Goodbye, acumulând cele  mai multe voturi din partea românilor, în spectacolul transmis duminică, 25 februarie, în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR Moldova şi online, pe TVR+.

Piesa „Goodbye” a primit 3277 de voturi de la public în timpul celor 60 de minute alocate televotingului la Selecţia Naţională Eurovision. Melodia, compusă de Alexandru Matei şi Alin Neagoe, pe versurile textierei Cristina Caramarcu, a fost desemnată să reprezinte România Eurovision Song Contest, exclusiv de telespectatori.

Sub sloganul „All aboard”, Eurovision Song Contest 2018 va aduce, pe scena din Lisabona, reprezentanţii celor 42 de ţări înscrise în competiţie: Albania, Armenia, Australia, Austria, Azerbaidjan, Belarus, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cipru,  Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Georgia, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Malta, Moldova, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia, San Marino, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveţia, Ucraina, Marea Britanie. Concursul va avea loc la Lisabona, cu semifinalele pe 8 şi 10 mai şi finala pe 12 mai.

Piesa care va reprezenta ţara noastră la Eurovision intră în a doua semifinală a concursului, în prima parte a show-ului din 10 mai.

 

Despre reprezentanţii României la Eurovision Song Contest 2018 – The HUMANS

Fiecare dintre cei 6 membri ai trupei The Humans rezonează în acelaşi mix de stiluri muzicale: funk-pop-rock: Adi Tetrade (tobe), Alin Neagoe (bass), Alexandru Matei (clape), Alex Cismaru (chitară), Adrian Tănase (voce), Cristina Caramarcu (voce).

“Noi credem în Umanitate” – acesta este motto-ul sub care trupa își va manifesta actul artistic. Toată paleta de emoții umane, reperul înalt al valorilor adunate din experiența de viață a celor 6 muzicieni, exercițiul de empatie cumulat în timp este ceea ce îi reprezintă. Muzica lor nu este un act mecanic de interpretare, ci o împărtășire de emoții, fără granițe între scenă şi public. Muzica lor nu este doar o reproducere, ci un act de creație asumat.

Cel mai recent single lansat de trupa The Humans, “Goodbye” – compus de Alin Neagoe, Cristina Caramarcu şi Alexandru Matei – este piesa cu care trupa s-a calificat în semifinala concursului Eurovision 2018.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Trupa The HUMANS a câştigat Eurovision România 2018

Published

on

Foto Credit: TVR

Publicul a decis cine va reprezenta România pe scena de la Lisabona. Trupa The HUMANS a adunat cele  mai multe voturi din partea românilor, în spectacolul transmis duminică, 25 februarie, în direct la TVR 1. 

Piesa „Goodbye” a primit 3277 de voturi de la public în timpul celor 60 de minute alocate televotingului la Selecţia Naţională Eurovision. Melodia, compusă de Alexandru Matei şi Alin Neagoe, pe versurile textierei Cristina Caramarcu, a fost desemnată să reprezinte România Eurovision Song Contest, exclusiv de telespectatori. Pe locul al doilea s-au clasat Alexia & Matei cu piesa „Walking On Water”, care a obţinut 3114 voturi, urmaţi de Feli, cu „Bună de iubit”, melodie care a înregistrat 2862 de voturi.

„E o bucurie, o certitudine, acum, la aniversarea unui an de când am format această trupă. Mulţumim pentru vot şi pentru încredere”, au declarat, la finalul show-ului, membrii trupei The Humans. „Ne-am purtat noroc pentru că am avut încredere în noi, pentru că într-un an de zile am făcut o mulţime de lucruri frumoase”, au adăugat fericiţii câştigători ai Selecţiei Naţionale Eurovision România 2018.

 

Clasamentul finalei Eurovision România 2018: 

Locul 1 – The HUMANS („Goodbye”) – 3277 de voturi
Locul 2 – Alexia & Matei („Walking On Water”) – 3114 voturi
Locul 3 – Feli („Bună De Iubit”) – 2862 de voturi
Locul 4 – Jukebox feat Bella Santiago („Auzi Cum Bate”) – 1728 de voturi
Locul 5 – RAFAEL & Friends („We Are One”) – 1446 de voturi
Locul 6 – Dora Gaitanovici („Fără Tine”) – 1415 voturi
Locul 7 – MIHAI („Heaven”) – 1165 de voturi
Locul 8 – Claudia Andas („The One”) – 974 de voturi
Locul 9 – Xandra („Try”) – 686 de voturi
Locul 10 – Teodora Dinu („Fly”) – 336 de voturi
Locul 11 – Echoes („Mirror”) – 325 de voturi
Locul 12 – TIRI („Deşert De Sentimente”) – 320 de voturi
Locul 13 – Erminio Sinni & Tiziana Camelin („All The Love Away”) – 303 de voturi
Locul 14 – Eduard Santha („Me Som Romales”) – 293 de voturi
Locul 15 – VYROS („La La La”) – 133 de voturi

În acest an, Selecţia Naţională s-a desfăşurat sub sloganul „Eurovision uneşte România!“. Pentru prima dată în istoria participării României la Eurovision, Selecţia Naţională a avut cinci semifinale, organizate în cinci oraşe unite cu ocazia  Centenarului de tema alegerii reprezentantului ţării noastre la etapa internaţională a Concursului Eurovision 2018.
La capătul celor cinci show-uri ale semifinalelor Eurovision România, 15 piese au concurat duminică, 25 februarie, pe scena Sălii Polivalente din Bucureşti, în direct la TVR 1, TVR HD, TVRi, TVR Moldova şi pe TVR+, într-un spectacol realizat de Televiziunea Română în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti, prin ARCUB.

Sub sloganul „All aboard”, Eurovision Song Contest 2018 va aduce, pe scena din Lisabona, reprezentanţii celor 42 de ţări înscrise în competiţie: Albania, Armenia, Australia, Austria, Azerbaidjan, Belarus, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cipru,  Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Georgia, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Malta, Moldova, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia, San Marino, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveţia, Ucraina, Marea Britanie. Concursul va avea loc la Lisabona, cu semifinalele pe 8 şi 10 mai şi finala pe 12 mai.
Piesa care va reprezenta ţara noastră la Eurovision intră în a doua semifinală a concursului, în prima parte a show-ului din 10 mai.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending