HomeINTERVIUTeo Trandafir: Am fost un amator care s-a retras inainte de a deveni un profesionist

Teo Trandafir: Am fost un amator care s-a retras inainte de a deveni un profesionist

Prev1 of 2

Reintoarcerea indragitei  Teo Trandafir in televiziune este unul din marile evenimente ale anului. Teo ne-a bucurat cu prezenta sa carismatica ani de zile, timp in care ne-a oferit emisiuni de calitate, surprize si interviuri remarcabile cu oameni ce au facut istorie in Romania.

 

Decizia vedetei de a parasi televiziunea a reprezentat o pierdere pentru telespectatori, insa revenirea lui Teo anul acesta la Kanal D cu o noua emisiune a regivorat divertismentul de calitate. Kanal D poate fi considerat un post tv privilegiat din acest punct de vedere, tanara echipa a postului se bucura de prezenta si experienta unei adevarate personalitati din televiziune.

Teo Trandafir a acordat in exclusivitate un interviu pentru publicatie RADAR DE MEDIA in care povesteste despre planurile sale  de viitor, meseria de jurnalist, revenirea in televiziune, intamplari amuzante din spatele camerelor de filmat si multe alte subiecte interesante pe care le puteti descoperi in interviul de mai jos.

 

        Aţi fost prezentatoare de radio, actriţă, deputat şi în prezent aţi revenit la vechea iubire, televiziunea. Cu ce ne va mai surprinde Teo în viitor?

Cu ce o sa vrea soarta deoarece nici actor, nici deputat nu am vrut sa fiu. Mi se pare ca la capitolul “deputatie” nu am facut din asta o meserie pentru ca am stat in Parlamentul Romaniei vreo 4 luni si cam atat, dar am inteles despre ce este vorba. Am fost un amator care s-a retras inainte de a deveni un profesionist dupa cum lesne se poate observa. Am fost actor, a fost o pasiune complet intamplatoare. Mi-am dorit sa vad daca as putea fi si am fost foarte ajutata sa devin. Marea mea dragoste ramane radioul…

        Sunteţi profesor în cadrul unei Academii de Film şi Televiziune. Cum vă simţiţi în această ipostază?

Catedra este a doua natura pentru mine, dintr-un motiv care mie imi scapa. Studentii mei sunt foarte apropiati de mine si au momentele lor de geniu si de sclipire. Pentru ca, adesea, ei investind in mine ca profesor si prieten, imi ofera. Eu iau de la fiecare si daruiesc fiecaruia dupa cum vreau eu. Dar de luat de la ei iau tot pentru ca sunt tineri, sunt dornici si vor, inteleg, pricep.

         Din momentul în care aţi revenit în televiziune aţi simţit că oamenii au o altă atitudine în ceea ce vă priveşte?

Nu, dimpotriva! Mi s-a parut ca lucrurile au ramas cumva la fel. Daca nu cumva mi s-a si oferit un fel de plus de simpatie . Ultima perioada chiar mi-a adus, sentimental mai ales, niste surprize foarte placute.

         Dacă aţi avea puterea absolută ce aţi schimba/elimina din mass-media de astăzi?

Umilinta. As vrea sa fac in asa fel oamenii care apar la televizor sa nu mai fie tarati in noroi, as vrea ca ei sa raspunda la ceea ce vor sa raspunda, daca vor sa raspunda pentru ca nicio emisiune si niciun instrument media nu este tribunal. Eu nu sunt obligat sa raspund in fata nimanui, cu atat mai putin sa ma supun detectorului de minciuni, sau sa fac teste de sarcina de pe canapea. Nu se face asa ceva. Si daca invitatii, in goana lor disperata dupa un strop de celebritate sunt in stare sa fac orice, tu ca moderator ar trebui sa ii calmezi si sa le dai certitudinea ca se  poate si altfel decat supunandu-se pentru multa vreme de acum incolo sprancenei ridicate public.

          Cum vedeţi televiziunea şi meseria de jurnalist în prezent în comparaţie cu cea de la debutul dumneavoastră pe TV?

Eu nu am fost niciodata jurnalist, ci am inteles cum este cu televiziunea. Televiziunea este ceva optional, fara televiziune se poate trai fara niciun fel de problema, nu este ca si cand noi am fi chirurgi … Sunt oameni care acum au facut un schimb urias de punct de vedere: pe vremea mea, oamenii isi doreau sa faca, acum vor sa fie. Important este, dupa parerea mea, ca televiziunea sa faca pentru ca ea poate sa fie sau poate sa nu fie. Televiziunea, oamenii care fac televiziunea trebuie sa faca ceva, sa aduca ceva, sa ajute cu ceva!

            Multe vedete au părăsit România în ultimii ani. V-aţi gândit şi dumneavoastră la această posibilitate?

Sigur ca m-am gandit, dar nu am gasit inca nici resursele emotionale, nici motivul real.

         Păstraţi legătura cu foştii colegi de la trusturile în care aţi lucrat de-a lungul timpului?

Da 🙂

            Ce oameni de televiziune se pot lăuda cu admiraţia doamnei Teo?

Imi place Catalin Stefanescu, nu ratez emisiunile lui Razvan si Dani, imi place foarte mult ca om si profesionist Christian Sabbagh. Si, sigur, Mircea Badea.

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.cristea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns