HomeINTERVIURadu Vâlcan: Subiectul proiectului este sexy și pătrunzător!

Radu Vâlcan: Subiectul proiectului este sexy și pătrunzător!

Prev1 of 2

Radu Vâlcan, prezentatorul reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”, care va fi difuzat de Antena 1 din 26 aprilie, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Radar de Media în care vorbește despre noul proiect, despre experiența trăită în Thailanda, dar și despre cum se simte iubirea pe insulă.

 

Ce aduce nou proiectul ”Insula iubirii” pe piața de reality show-uri din România?

În primul rând, este primul reality show din România filmat exclusiv în Thailanda. Apoi, cadrele, mediul exotic, o puternică desfășurare de forțe și, nu în ultimul rând, subiectul, unul absolut incitant, sexy și pătrunzător.

Cum ai descrie experiența din Thailanda?

Ca pe o mare provocare. E greu să fii imparțial chiar și atunci când ai opinii foarte clare despre o anumită situație. Și, mai ales, e greu să fii imparțial când ești nedormit de aproape trei săptămâni.

Cum e iubirea pe insulă?

Mai perfidă. Căci vine la pachet cu temperaturi îmbietoare și decoruri menite să te distragă de la drumul tău. În același timp, revelatoare și plină de senzualitate.

Marile adevăruri se spun în șoaptă? Care este adevărul șoptit Adelei?

Că vreau să fie soția mea!

Ce conflict a fost cel mai greu de mediat în cadrul emsiunii?

Au fost nenumărate. E foarte greu să mediezi o situație ce se naște din sentimente de iubire. Asta pentru că e o chestiune subiectivă și fără „adevăruri” știute de alții. În dragoste fiecare are adevărul său.

DSC_0201

Foto credit: Mihai Stetcu

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.anton@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns