HomeINTERVIUSoparla: Prefer sa ma exprim cat mai des in muzica si dans

Soparla: Prefer sa ma exprim cat mai des in muzica si dans

Prev1 of 2

Soparla, fostul component al trupei Animal X, s-a lansat solo, in urma cu doua saptamani, odata cu primul single, intitulat „Losing my mind” si produs de Sindrum Media. Daca vreti sa aflati mai multe despre Soparla si planurile lui de viitor, va invit sa cititi interviul de mai jos:

Salut! Esti in plina promovare a piesei “Losing my mind”. Cum a fost primita piesa pana acum?

Salut! Piesa a fost primita foarte bine pana acum, am primit foarte multe urari de bafta, comentariile sunt mai mult decat pozitive si numeroase. Cu acesta ocazie doresc sa multumesc tuturor celor care imi sunt alaturi si ma sustin.

Cu cine ai lucrat pentru aceasta piesa?

In iarna 2012 am avut bucuria de a intalni echipa de la studiourile Sindrum Media, o echipa mare, tanara si profesionista, cu care am lucrat foarte relaxat la realizarea single-ului si nu numai, ci chiar la intregul concept, sedinta foto, videoclipul.Ne-am inteles repede asupra stilului muzical pe care vreau sa-l abordez si am stabilit directia show-ului pe care vreau sa-l fac. Piesa esta compusă de catre Ioana Matache şi Shatyr. In sound-ul piesei s-au mai implicat Criss Yann şi Noni, iar textul l-am scris impreuna.

Vei filma videoclip la “Losing my mind”?

Am filmat deja. Cei cu care am lucrat se numesc Divizia de Film, o asociatie tanara si dedicata celor pasionati de film si ramurilor acestuia, din care fac si eu parte. Regizorul se numeste Mircea Ibadof, imi este bun prieten, e foarte talentat si riguros cu munca lui. Ideea clipului a pornit ca baza de la mine, apoi am dezvoltat-o impreuna. In schimb, pentru imagine si montaj nu pot spune decat “jos palaria”!

Ce urmeaza dupa “Losing my mind”?

Dragoste si unduieli.

Te gandesti la un album pentru viitor?

Nu as spune album. Prefer sa ma exprim cat mai des prin muzica si dans. Oricum, industria muzicala nu mai este ceea ce a fost, nu te mai obliga sa scoti albume. Faci exact ceea ce simti in momentul acela si o faci cat mai bine. De aceea am lucrat mai multe piese si o sa vedem ce va urma.

De ce ai parasit trupa Animal X?

Nu ma uit in trecut, imi place sa privesc spre viitor. Cum spunea ol’ Bob, „in this great future you can’t forget your past “

Ai intrat in industria muzicala in 1999. Consideri ca s-a schimbat mult aceasta industrie in 13 ani?

Desigur. In pofida scepticilor, industrica muzicala in 2012 scoate atat artisti internationali, cat si producatori. Asadar, putem din anumite puncte de vedere sa consideram a fi o evolutie pozitiva.

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comments
  • cand era in animal x era membrul meu favorit….acum….another bullshit song…si nimeni altul,decat un altul in plus in marea muzica de cacat din ro…the bullshit music…acelasi sound ca toate piesele din ro….de cacat……

  • cu siguranta,alexa..hitul anilor 2012 – 3999…succes 😉

  • Multa bafta cu noul single solo. Piesa asta va fi hit, de asta sunt fff sigura!

Lasă un răspuns