HomeLIFE STYLEInterviu EXCLUSIV The Hot Diamonds: „Consideram ca suntem destul de hot, iar diamantul este o piatra scumpa si pretuita. Fiecare femeie merita sa fie comparata cu el” (video si galerie foto)

Interviu EXCLUSIV The Hot Diamonds: „Consideram ca suntem destul de hot, iar diamantul este o piatra scumpa si pretuita. Fiecare femeie merita sa fie comparata cu el” (video si galerie foto)

Fetele din trupa The Hot Diamonds au fost prezente vineri la matinalul „DEEA de Dimineata” cu Ionut Cocargeanu, la Radio DEEA si cu aceasta ocazie, cele trei componente ale trupei, Alexandra, Alina si Maria, au acordat un interviu exclusiv pentru Radar de Media. Daca vreti sa aflati mai multe despre ele nu ezitati sa cititi interviul de mai jos.

Buna, fetelor! Spuneti-ne pentru inceput cand si cum s-a format trupa!

Trupa, de fapt, era conceputa de multi ani, fiindca noi provenim dintr-un balet frumos din Republica Moldova si atunci, dansand, producatorul nostru a venit cu ideea sa avem si muzica noastra. La inceput, noi doar dansam si de cand a venit aceasta idee, noi am intrat la scoala muzicala si am inceput sa pregatim un proiect. Proiectul a aparut prima data la televizor, anul trecut, in octombrie.

De unde a venit denumirea The Hot Diamonds?

Pentru denumire am avut cateva variante. Noua denumirea ne place foarte mult, dar ideea apartine producatorului. Noi consideram ca suntem destul de hot, iar diamantul este o piatra scumpa si pretuita si fiecare femeie merita sa fie comparata cu el.

De ce Felicia nu mai face parte din trupa?

Probabil Felicia nu a tinut pasul si de aceea a decis sa o ia pe alta cale.

Cum l-ati cunoscut pe Radu Sirbu?

Il cunoastem de multi ani deoarece am colaborat cu formatia O-Zone mult timp, am filmat si videoclip cu ei, am participat la mai multe evenimente si de atunci il cunoastem pe Radu Sirbu, iar acum noua noastra piesa „Need some sex” este compusa de Radu Sirbu si suntem foarte bucuroase.

Cum a fost perioada petrecuta in Show Balet Teodor?

Foarte frumoasa si nu putem spune ca „a fost”, pentru ca inca mai este deoarece baletul exista si noi facem parte si din Baletul Teodor si din formatia The Hot Diamonds.

Cum a fost primita piesa „Need some sex” de catre public?

Greu de spus cum a fost primita, fiindca nu prea era lansata decat pe youtube unde avem cateva mii de vizualizari, comentarii negative nu am vazut pana acum. De curand am filmat si videoclipul piesei, care va fi lansat in cateva saptamani si, probabil, atunci ne vom da seama de reactia publicului.

Ne puteti spune povestea videoclipului?

Este un videoclip de imagine, deoarece suntem mai multe fete, o sa vedeti mai mult dans si, in general, pregatim cateva surprize, dar nu vrem sa spunem inca.

Aveti, deja, peste sase piese lansate. Pregatiti un album?

Decizia apartine producatorului. Noi suntem fericite pentru ca nu ne doare capul, ne ocupam de partea artistica si cred ca suntem foarte fericite, nu ne batem capul cu „facem album, unde il lansam, ce costume folosim….”, insa, in opinia mea, acum albumul isi pierde sensul, totul se intampla atat de repede, de pe internet poti descarca orice si astfel albumul nu se merita deoarece nu s-ar vinde.

Ce artisti preferati aveti?

Alexandra: Avem o lista foarte lunga! In general, suntem fane ale muzicii, incepand de la rock, pop, blues, jazz, tango…. De exemplu, eu sunt pasionata de Gotan Project…

Cu ce producator strain v-ati dori sa lucrati?

Cu mai multi! Din nou avem o lista lunga. Sunt foarte multe nume care au stralucit pe scena. Ar fi foarte fain sa colaboram cu ei, insa vreau sa va spun ca noi suntem foarte multumite si de producatorul nostru.

Ce alte pasiuni mai aveti in afara de muzica?

Alexandra: Muzica si dans. Eu sunt si coregrafa si sunt pasionata de arta aceasta si ma bucur mult cand am posibilitatea sa ma intorc la cea ce imi place sa fac. Mie imi place sa citesc, citesc multe carti.

Cum arata o zi din viata voastra?

Plina, fericita, incercam sa ne trezim mai devreme si intram in ritm. De obicei avem mai multe antrenamente, avem lectii de canto, pregatim piese noi, pregatim coregrafii noi, suntem invitate la emisiuni…

Tineti legatura cu fanii pe Facebook?

Da! Tinem legatura si avem un cont de Facebook – The Hot Diamonds, unde nu am putea spune ca avem foarte multi admiratori, dar celor pe care-i avem incercam sa le spunem cat mai multe lucruri despre noi.

In final, aveti un mesaj pentru cititorii Radar de Media?

Sigur ca avem un mesaj! Noi credem ca este foarte important sa zambiti, sa fiti optimisti si sa priviti lumea in modul foarte, foarte optimist… prin ochelari roz.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment

Lasă un răspuns