HomeLIFE STYLEInterviu in exclusivitate la Europa Fm acordat de chitarista lui Michael Jackson, Orianthi

Interviu in exclusivitate la Europa Fm acordat de chitarista lui Michael Jackson, Orianthi

Luni, 16 noiembrie, Europa FM difuzează după ora 10.00, în emisiunea „Europa Express” realizată de George Zafiu, cel mai hot interviu al momentului acordat de chitarista lui Michael Jackson, Orianthi,  în exclusivitate pentru postul cu cea mai bună muzică din ’80 până azi.orianthi 3 300 dpi

După dispariţia lui Michael Jackson, Orianthi a fost asaltată de presa din toată lumea care vroia să afle mai multe despre mega star de la ea, una dintre persoanele care i-au fost alături zilnic în ultima parte a vieţii.

Tânăra de doar 24 de ani va povesti printre altele la Europa FM care a fost drumul ei până la a deveni una dintre primele 12 chitariste din lume, cum a lucrat cu Michael Jackson, cum era acesta în spatele scenei şi prin ce probă a trebuit să treacă pentru a face parte din echipa lui.

Europa FM ţi-a pregătit luni, 16 noiembrie, un interviu în exclusivitate cu Orianthi, chitarista lui Michael Jackson, care va povesti experienţa cea mai emoţionantă din viaţa ei, aceea de a-l întâlni şi de a lucra cu Regele Pop.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns