HomeINTERVIURadu Vâlcan: Thailanda reprezinta idealul meu, locul in care ma simt liber

Radu Vâlcan: Thailanda reprezinta idealul meu, locul in care ma simt liber

Prev1 of 2

Miercuri, 11 mai, urmează să înceapă cel de-al doilea sezon al celui mai fierbinte show de televiziune, „Insula Iubirii”, difuzat pe Antena 1, de la ora 20:30.

Radu Vâlcan este prezentatorul show-ului care a reușit să stârnască atenția publicului încă din primul sezon.  După ce ne-a povestit cum decurg filmările, RADAR DE MEDIA a primit răspunsuri în exclusivitate despre ce va urma să vedem în această primăvară.

 

„Insula Iubirii” este un show foarte exotic, atât prin tema pe care o abordează, cât și prin locația fabuloasă în care este filmat. Cât de greu suportați temperaturile extreme tu și echipa de filmare?

Bine spus ” temperaturi extreme”. Daca sezonul trecut vorbeam despre temperaturi de peste 35 grade, de data aceasta am luat pastile pentru raceala. In numai cateva ore temperaturile scadeau pana la 12-15 grade. A fost ciudata senzatia, in conditiile in care acest fenomen este foarte rar in acea zona. 

 

Care este relația ta cu colegii și echipa de filmare? Dar cu producătorul show-ului? Știm deja că fiecare zi de filmare decurge într-un ritm alert și obositor. Cum reușești să faci față?

Vorbim despre oameni profesionisti, oameni care stiu foarte bine care este rolul lor. In primul rand este vorba despre respect, altfel nu as putea sa functionez. Prietenia se instaleaza in timp, daca poate fi vorba despre asta. Sunt un tip extrem de riguros, stiu ca scopul meu, al nostru este sa facem ceva extraordinar, ceea ce se si intampla. Nu as putea lucra in alte conditii. Din acest punct de vedere sunt onorat ca fac parte din aceasta productie, unica in Romania!

 

Cum te simți când vizionezi fiecare episod știind care a fost munca depusă pentru fiecare cadru în parte.

In general nu urmaresc proiectele din care fac parte. Obisnuiam sa fac asta, dar gaseam mereu greseli, lucruri sau situatii pe care le-as fi vrut altfel, in ceea ce ma priveste. Pentru colegii mei, insa, felicitari!

RADU VALCAN INSULA IUBIRII (1)

Show-ul în sine este o aventură. Cum te-ai simțit la finalul primului sezon?

Mandru, nervos, dornic de un nou sezon, furios pe inconstienta semenilor mei, increzator! Sunt consecinte a ceea ce s-a intamplat acolo! Dar, de data aceasta, putem sa mai adaugam cateva stari, va fi ceva peste imaginatia acceptata! 😉

 

Cel mai așteptat moment din emisiune este, pe departe, ceremonia focului. Care sunt emoțiile prin care trec concurenții și cât de greu este pentru tine să-i moderezi?

Intr-adevar, este punctul forte al emisiunii, dar acesta se bazeaza pe argumente solide, rezultat al comportamentului lor. Emotiile lor sunt o provocare pentru mine. In ochii lor sunt omul ce le poate da niste raspunsuri pertinente, reprezint un soi de rezolvare a problemelor din viata lor de cuplu. Motiv pentru care nu imi este usor, recunosc.

 

Cum reușești să-ți stăpânești gesturile și emoțiile când urmează să-i arăți unui concurent vești care știi că îl vor afecta emoțional? 

Sunt momente grele si pentru mine. Nu sunt psiholog de meserie, dar ii privesc ca pe niste „pacienti”, oameni care au nevoie de ajutor. Interactionez foarte putin cu ei, dar stiu tot ce fac pe insula. Sunt doar un „arbitru”, atent la nevoile lor.

INSULA IUBIRII ANTENA 1 (2)

Consideri că „Insula Iubirii” este o șansă și o posibilitate de promovare care te aduce în ochii publicului larg?

Poate fi, de ce nu!? Dar oamenii erau „virgini” cand au ajuns in Thailanda. Este problema fiecaruia cum gestioneaza rezultatul actiunilor sale din cadrul emisiunii.

 

Care sunt planurile și proiectele în care îl vom vedea pe Radu Vâlcan după finalul sezonului doi?

Am planul vietii mele, proiectat de mine. Este foarte misto, crede-ma! 😉

 

Știm că te-ai îndrăgostit de Thailanda și că ți-ai dori să te muți acolo cândva. Ce te atrage cel mai tare la această țară?

Totul. Thailanda reprezinta idealul meu, locul in care ma simt liber, in care ma simt relaxat, in care oamenii sunt oameni, in care tristetea este fericire. Berea este mai buna, fructele de mare sunt…de mare, animalele sunt acceptate etc. 

Am avut sansa sa calatoresc peste tot, dar locul acesta este altceva…

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns