HomeALL MEDIAInvingatorii, Teo Trandafir si Lucian Bute se intalnesc asta seara cu „Nasul”

Invingatorii, Teo Trandafir si Lucian Bute se intalnesc asta seara cu „Nasul”

În această seară, începând cu ora 20.00, emisiunea „Naşul” va aduce publicului marele campion mondial la box, Lucian Bute. În prima parte a programului însă, în studioul de pe Calea Victoriei se va afla noua deputată a PD-L, Teo Trandafir.

Este primul program TV în care Teo apare in postura de parlamentar după anunţarea rezultatului alegerilor.

Campionul mondial Lucian Bute, la o săptămână după marea victorie În această dimineaţă, Lucian Bute a revenit în România, după meciul disputat duminica trecută în Canada, la Montreal.

După numai 7 minute şi 22 de secunde de meci, românul a reuşit să-l învingă, prin K.O, pe columbianul Edison Miranda. Astfel, Bute şi-a păstrat titlul mondial IBF la categoria supermijlocie. În mai puţin de două ore se va afla, în direct, la emisiunea „Naşul”, pe B1TV, moderată de Radu Moraru.

Impresiile meciului cu Miranda, victoria care îi confirmă, încă odată, titlul de campion mondial, şi dacă următorul său meci se va juca în România vor fi dezvăluite în cea de-a doua parte a emisiunii. Ultimul invitat este premierul Emil Boc. Sunt aşteptate discuţii pe subiectele aflate pe ordinea de zi, situaţia ANI, perspectiva unor noi greve din partea sindicaliştilor şi situaţia din sistemul de sănătate, pe fondul dezbaterilor din ultimele zile.

Sursa: EVZ.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns