HomeLIFE STYLEIoan Isaiu protagonistul telenovelei „Ingeri pierduti”, devine colectionar de arta

Ioan Isaiu protagonistul telenovelei „Ingeri pierduti”, devine colectionar de arta

Ioan Isaiu joaca in piesa de teatru “3 Ciudati” rolul unui colectionar de arta excentric, care isi achizitioneaza cu 100.000 euro un tablou “special”.

Scenariul piesei de teatru “3 Ciudati”, o comedie savuroasa care va avea premiera pe 26 noiembrie la Palatul Copiilor in Bucuresti, l-a captivat din prima clipa pe Ioan Isaiu:

“Joc rolul lui Serge, un impatimit de arta, care intr-un acces de snobism, cumpara un tablou complet alb cu 100.000 euro. De aici conflictul pe care il are cu Marc si cu Yvan, cei mai buni prieteni. M-a atras in primul rand piesa, o comedie desteapta, scrisa de catre Yasmina Reza, un fin cunoscator al relatiilor interumane. Personajul are in minte un fel de manifest al modernismului, pe care il apara in pofida faptului ca gestul lui, aici ma refer la achizitie, este total nejustificat”, dezvaluie Ioan Isaiu.  

Ioan Isaiu adora deopotriva platourile de filmare si scena teatrului, spatiile unde isi desfasoara cu bucurie meseria pe care o iubeste.

“Lucram acum la broderia scenelor si acumulam usor, usor emotiile premierei. Piesa e axata pe prietenie, acea prietenie care are un fundament solid si chiar daca e puternic zdruncinata de conflicte impinse pana la violenta, are resursele necesara sa renasca iar si iar”, spune Ioan Isaiu.

 

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns