HomeLIFE STYLEIoana Maria Moldovan, vacanta tarzie la 39 de grade in Turcia

Ioana Maria Moldovan, vacanta tarzie la 39 de grade in Turcia

Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea emisiunii “Povestiri adevarate”, difuzata Acasa, de luni pana sambata de la 16.30, s-a intors cu bateriile incarcate dintr-o vacanta tarzie, petrecuta in Turcia la 39 de grade.

“Anul acesta am plecat in vacanta de vara toamna si am ales ca destinatie, pentru prima parte a vacantei, un resort din Turcia, un loc in care a fost foarte frumos. E pentru prima data cand nu am vizitat nimic, nu am luat la picior de dimineata pana seara fiecare straduta cum am facut in celelalte vacante, ci am stat pur si simplu la soare, am lenevit, am dormit, m-am relaxat si am mancat foarte mult pepene rosu…pe principiul nicio masa fara pepene rosu si fara un super desert turcesc pe care l-am descoperit in aceasta vacanta si care mi-a placut, gozleme cu zahar si scortisoara, iar ca sa fie si mai bun alegeam si un ayran. Am incercat sa-mi incarc bateriile si sa fur cat mai mult soare pentru iarna grea ce se anunta acasa”, povesteste Ioana Maria Moldovan.

Prezentatoarea de la Povestiri isi aminteste amuzata ca a fost deseori confundata cu o rusoaica, aceasta intamplare  facand-o sa isi doreasca sa viziteze Rusia intr-o zi.

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns