HomeLIFE STYLEO cunoscuta jurnalista a fost data afara de la serviciu pe motiv ca venea „ametita”

O cunoscuta jurnalista a fost data afara de la serviciu pe motiv ca venea „ametita”

Ioana Popescu, ziarista care prezenta un show tv la o televiziune de cartier a fost data afara pe motiv ca venea beata la serviciu. Controversata jurnalista a facut deliciul noptilor albe in show-urile tarzii de la tv si asta datorita aparitilor senzationale. 

Ioana si-ar fi scos din minti superiorii dupa ce a venit in stare de ebrietate la serviciu si a facut circ in fata sediului. Ea prezenta emisiunea “Ioana night show” la postul 6 Tv, dar de vreo cateva saptamani a fost concediata, potrivit ziarului Click!. Totul s-ar fi intamplat, se pare, din cauza ca inainte sa intre in emisie, Ioana venea la serviciu dupa ce consumase ceva alcool. In plus, dupa cum relateaza sursa citata, jurnalista, care isi platea singura spatiul de emisie, avea datorii uriase catre conducere si nu dadea semne ca ar vrea sa le achite.

ioana popescu 6tv

“A venit cu echipa ei la redactie si s-au oprit la un chiosc de unde si-au cumparat bauturi alcoolice. Au inceput sa se certe pe strada si sa faca scandal la o ora tarzie, iar vecinii au fost deranjati de comportamentul ei.

Asa a ajuns totul la urechile mai marilor din televiziune. I s-a pus in vedere sa filmeze si sa inregistreze emisiunea pe care o prezenta in alt studio si sa-si plateasca datoriile. De cateva saptamani nu a mai dat niciun semn, asa ca pana la urma am incheiat socotelile cu ea. Nu este un secret pentru cunoscutii ei ca Ioana consuma alcool. De multe ori a venit in stare de ebrietate la emisiuni.

Chiar si pe vremea cand prezentam impreuna. Pe mine nu m-a deranjat niciodata ca ea era bine dispusa, pentru ca faceam o emisiune vesela”, a declarat Serghei Mizil pentru Click!.

Lasa un comentariu aici!

Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns