Connect with us

ALL MEDIA

Ion Cristoiu pleaca de la B1 TV din cauza lui Banciu. Vezi ce s-a întâmplat!

Published

on

Jurnalistul Ion Cristoiu a publicat pe Facebook în cursul nopții de duminică spre luni, în jurul orei 1, un anunț în care afirmă că a decis să părăsească postul de televiziune B1 TV, unde nu va mai realiza nici emisiunea de interviuri de duminica și nu va mai răspunde nici invitațiilor de a comenta evenimentele în cadrul altor talk-show-uri.

Se pare că pentru Cristoiu, picătura care a umplut paharul – după diferendul cu Sabin Orcan dintr-o emisiune a lui Robert Turcescu de săptămâna trecută – a fost atacul declanșat la adresa de Radu Banciu vineri seară.

„Avînd în vedere că: Domnul Radu Banciu nu și-a cerut scuze, fie și măcar într-o formă subtilă (în definitiv, dacă ai un minim respect față de colegul de post, îl suni sau îi dai un SMS pentru a te lămuri- Sabin Orcan a scris ceva politicos pe facebook);

Conducerea postului s-a făcut că plouă la acest scandal, deși era obligată cu o explicație măcar față de subsemnatul (n-o să vă vină să credeți dar, deși conducerea postului e alcătuită dintr-un număr de persoane, nici una n-a cadacsit să mă întrebe ce s-a întîmplat și cum mi-ar putea trece supărarea).

Am decis să întrerup orice colaborare cu postul B1 TV”, a scris Cristoiu pe Facebook. Jurnalistul precizează că nu va merge la alt post de televiziune. „Contrar zvonurilor și părerilor neghioabe, nu merg la nici o altă televiziune. Ar fi culmea să schimb Biserica Adorarea lui Băsescu cu Biserica Adorarea lui Ponta.

Prostiilor care se vor răspîndi despre mine le voi răspunde cu un raționament. Dacă Radu Banciu își cerea scuze față de atacarea pe post a unui coleg pentru o emisiune făcută pe post, conflictul era încheiat și eu continuam să colaborez. Așadar, plecarea n-a depins de mine, ci de conducerea postului.

Cine s-a uitat la emisiunea cu Aurelian Pavelescu (pe care Cristoiu a realizat-o duminică seară la B1, n.r.) va fi observat că n-am suflat o vorbă despre scandal și despre Radu Banciu, deși, vă imaginați, aveam posibilitatea s-o fac. N-am făcut-o, pentru că mi s-a părut o lipsă de bun simț să mă răfuiesc cu colegii de post în direct”, a mai scris Cristoiu.

El adresase sâmbătă un „ultimatum” conducerii B1, pentru ca aceasta să ia atitudine față de afirmațiile făcute vineri seara de Radu Banciu. Acesta a comentat ironic faptul că Ion Cristoiu avertizase că nu va mai apărea la B1 dacă se va continua pe linia „Bisericii Adorării lui Traian Băsescu”.

„Poate are vreo ofertă pe undeva și va întoarce armele, că n-ar fi prima dată. Urmând însă de aici înainte să-l slujească pe Victor Ponta…”, spunea vineri Radu Banciu, care cataloga supărarea lui Cristoiu drept una „de adolescentă”. „N-am fost niciodată fanul lui Ion Cristoiu, nu-i datorez nimic în presă, spre deosebire de alții. Recunosc că n-are cea mai proastă scriitură, dar nici n-am căzut în admirație citindu-l vreodată”, mai spusese Banciu, care nu s-a dat în lături nici de la a ironiza defectul de vorbire al lui Cristoiu.

„El a spus la un moment dat „Sunt țel care l-a criticat țel mai tare pe Victor Ponta, am făcut praf si pulbere, nu stiu țe”. A pretextat că el este vehement împotriva lui Ponta (…) OK. Numai că Ion Cristoiu l-a avut invitat la un moment dat într-o emisiune pe Victor Ponta și l-a mângâiat pe cap, pe creștet, pe frunte, ba i-a și pupat ambele mâini pe întreaga durată a emisiunii.

Niciunul dintre ei n-a fost în stare să-i pună măcar o întrebare complicată primului ministru al României. Într-adevăr, în lipsa lui l-au făcut muci, dar atunci când a fost în direct, n-au avut curajul să-i spună nimic”, mai afirma Radu Banciu în emisiunea care l-a determinat pe Cristoiu să renunțe la orice colaborare cu B1 TV.

loading...

Lasa un comentariu aici!

1 Comment

1 Comment

  1. Ionescu Nicolae

    19 noiembrie 2013 at 12:05

    Emisiunile postului B1Tv vor fi mai sarace fara colaborarea maestrului Ion Cristoiu, dupa cum si intreaga prea romaneasca ar fi mai saraca fara Ionm Cristoiu.
    Este mare pacat ca maestrul Ion Cristoiu a fost sacrificat pentru Radu Banciu care, in ultima vreme, „bate apa’n piua” si este din ce in ce mai vulgar.
    MARE PACAT!

Lasă un răspuns

Radio

Pavel Bartoș, exclusiv in matinal DigiFM: “Mihaela îmi face pielea de găină”

Published

on

Foto Credit: DIGI FM

Invitat în matinalul Digi FM, actorul Pavel Bartoș a venit să le spună lui Bogdan Miu, Cătălin Striblea, dar și ascultătorilor Digi FM că pe data de 27 martie va fi sărbătorită Ziua Mondială a Teatrului într-un mod inedit la Odeon.

Porțile teatrului vor fi larg deschise publicului de toate vârstele, iar vizitatorii vor putea experimenta un nou mod de a cunoaște și înțelege teatrul cu ajutorul tehnologiilor tip Virtual Reality, Augmented Reality și 3D Scanning.

Cu ocazia asta Matinalii noștri nu s-au abținut de la afla cât mai multe despre faimosul actor.

Pavel a copilărit în Miercurea Ciuc, astfel că matinalii Digi FM au fost curioși să afle cum era atmosfera dintre maghiari și români, pe vremea aceea.

Nu aveam nici o treabă cu aceste lucruri pe vremea aceea. Cei mai buni prieteni ai mei erau Pișta, Șoni, Feri. Am învățat maghiara pentru că dacă voiam să mă joc cu copiii, trebuia. Nu am stat niciodată să o studiez, m-am trezit că o știam.”, a spus actorul.

Bogdan Miu și Cătălin Striblea s-au jucat un pic cu Pavel Bartoș. Actorul a trebuit să recunoască câteva sunete celebre. Unul dintre ele era din desenul animat “Mihaela”.

Și acum îmi aduc aminte că la 8 fără 10 striga cineva din bloc <<Începe Mihaela!>>. Eu stăteam la etajul 2 și până ajungeam, era deja la jumătate. Dar aveam un prieten care stătea la 8 și până ajungea el se termina. Așa că îl luam la mine să se uite la <<Mihaela>>. Mi s-a făcut pielea găină!”, a spus el entuziasmat!

 

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

„PROCESUL”, documentarul nominalizat la Gopo, din 13 iulie în cinematografe

Published

on

„Procesul”, documentarul semnat de Claudiu Mitcu și Ileana Bîrsan, va rula în cinematografele din România din 13 iulie, fiind distribuit de Wearebasca.

„Procesul”, câștigător al Premiului Juriului pentru cel mai bun documentar, la cea de-a doua ediție a Indian World Film Festival, poate fi văzut în proiecție specială la București, în cadrul Festivalului One World România, duminică 25 martie, de la ora 16.00, la Cinemateca Eforie. La eveniment vor participa cei doi realizatori ai filmului Claudiu Mitcu și Ileana Bîrsan.

Nominalizat la Gala Premiilor Gopo din acest an, la categoria „Cel mai bun documentar”, filmul urmărește cazul lui Mihai Moldoveanu, fost ofițer al armatei române, condamnat la 25 de ani de închisoare pentru o crimă pe care susține că nu a comis-o.  După un lung șir de încercări de a-și demonstra nevinovăția, în iunie 2012 Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a hotărât că – în cauza Moldoveanu împotriva României – a avut loc o încălcare a dreptului la un proces echitabil.  Acuzatul nu a avut avocat, nu a fost audiat și nu s-au administrat în mod direct probe.

Cu un scenariu scris de Ileana Bîrsan și Claudiu Mitcu, „Procesul” a avut premiera mondială anul trecut în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania și a fost inclus în competiția națională de documentare la Astra Film Festival Sibiu.

Documentarul îl urmărește pe Mihai Moldoveanu după eliberarea provizorie și se concentrează pe rejudecarea dosarului și consecințele noii sentințe, oferindu-i spectatorului rolul de jurat într-un caz complicat și controversat.

„De 20 de ani, din care mai bine de 16 în închisoare, Mihai Moldoveanu se zbate să-și găsească dreptatea”, povestește co-scenarista Ileana Bîrsan.

„Dosarul destul de stufos al proceselor lui conține foarte multe erori și insuficiente probe pentru condamnarea pentru omor deosebit de grav. Deși procurorii și judecătorii care au condus la condamnările lui nu au vrut să depună mărturie în film, sperăm ca imaginile de arhivă să suplinească măcar parțial lucrarea sistemului, din anii ’95 -’96, în acest caz. Ce este uluitor, limpede și înfricoșător, în același timp, este că în procesul de rejudecare, în anii 2014-2015, nu s-a făcut totul pentru aflarea adevărului”, mai adaugă Ileana Bîrsan.

„Ce ne-a convins să facem un documentar despre cazul lui Mihai Moldoveanu a fost, pe de-o parte, îndârjirea, tenacitatea și deschiderea cu care acest om încearcă să-și dovedească nevinovăția de atâția ani”, declară regizorul, Claudiu Mitcu. „Pe de altă parte, de-a lungul procesului de rejudecare, am constatat că drumul către adevăr, deci și către justiție, este obstrucționat, că după 20 de ani apar și dispar hârtii oficiale sau elemente de probatoriu și nimeni nu se sesizează, că deși există o folie cu amprente care ar putea conține informații despre autorii crimei, nimeni, niciodată, nu a fost suficient de curios sau curajos să afle cui îi aparțin, în condițiile în care se știe că nu sunt nici ale celui decedat, nici ale celor condamnați”, mai precizează cunoscutul regizor Claudiu Mitcu.

Imaginea poartă semnătura lui Andrei Butică, montajul Cătălin Cristuțiu,  sound-designer Ioan Filip, mixajul a fost realizat de Dan-Ștefan Rucăreanu, iar muzica a fost compusă de Camil Dumitrescu. Producătorii sunt Claudiu Mitcu, Robert Fița și Ioachim Stroe.

„Procesul” este o producție Wearebasca realizată cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei.

Pagina oficială de Facebook: Procesul.

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

VIRAL: Emil Boc cade in cap in emisiunea lui Andrei Gheorghe de la Antena 1

Published

on

Foto Credit: VIVA

Emisiunea lui Andrei Gheorghe de la Antena 1 cu Emil Boc cazand de pe platforma a fost cea mai viralizata emisiune a jurnalistului.

„Domnul Emil Boc… PD-ul… ia uite-l cum vine”, iar prezentarea se termina cu o sperietura groaznica a celor din platou: „Doamne, Dumnezeule… bagati repede publicitate”

 

 

 

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending