HomeMAGAZINEvenimenteIonela si Ana Maria Prodan lanseaza un CD si o carte pentru copii! (video)

Ionela si Ana Maria Prodan lanseaza un CD si o carte pentru copii! (video)

Ionela Prodan reediteaza cantece din tineretea sa si le dedica nepotilor!

Ana Maria si Ionela Prodan lanseaza cartea pentru copii „Papusile harnice in gradina”, editata de „Fundatia Romania de maine”, joi, 9 decembrie, ora 13.00, la restaurantul Bistro Jaristea, unde toti invitatii se vor delecta cu un pranz, un cocktail si muzica pentru copii. Impreuna cu cartea va fi scos pe piata cu aceasta ocazie si un CD cu acelasi titlu, care va contine 13 cantece pentru cei mici (Muzica-voce Ionela Prodan, tambal Leonard Iordache, fluier Dumitru Zamfira).

Pe coperta CD-ului este poza  fiului Anei si a nepoatei Ionelei Prodan, carora le este dedicata aceasta lansare, iar initiativa se vrea a fi un cadou pentru toti copii, in prag de Craciun. Textele si ilustratia sunt realizate de Lena Constante si Hary Brauner, cei mai mari folcloristi ai Romaniei, considerati parintii adoptivi ai Ionelei Prodan.

Melodiile au fost compuse si cantate de marea artista intr-o perioada in care isi dorea foarte mult sa devina mama unei fetite. Visul ei s-a implinit si la scurt timp s-a nascut Ana Maria. Acum, Ionela Prodan, reediteaza acele cantece pentru copii, insotite de o carte cu papusi, desenele fiind inspirate din opera renumitei artiste plastice si folclorista Lena Constante.

Alaturi de Ioana si Ana Maria Prodan, la evenimentul care va avea loc la Bistro Jaristea vor fi prezente vedete din show bizz, sport si mamici mai mult sau mai putin celebre, alaturi de copii lor. (Elena Merisoreanu, cantaretul Radu Ciordas, Gallina, Ioana Dossey, Daniela Gyorfi, Gheorghe Turda, Yvonne McDougall(Budoir), Denisa Nechifor cu fetita lui Adrian Cristea, si multi altii).

Bistro Jaristea – Str. Henri Coanda nr 5, intrare din bld. Dacia nr 14, 20 de metri mai sus de pasapoarte, ora 13.00

Lasa un comentariu aici!

Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns