HomeMAGAZINEvenimenteIRIS deschide concertul AC/DC de la Bucuresti

IRIS deschide concertul AC/DC de la Bucuresti

ACDC  – dumnezei pentru o seara la Bucuresti detalii concert + Video (click aici)


Trupa Iris va canta in deschiderea concertului AC/DC, din data de 16 mai, care va avea loc in Piata Constitutiei din Bucuresti, de la ora 18:00. Va exista si o a doua trupa de deschidere, dar aceasta urmeaza sa fie anuntata in cel mai scurt timp.

Cu o cariera de peste 20 de ani, Iris reprezinta o alegere potrivita pentru a concerta inaintea legendarilor rockeri australieni, in cadrului unui spectacol care se anunta a fi evenimentul anului in Romania.

Australienii vin in Romania in cadrul „Black Ice Tour”, care promoveaza ultimul album semnat AC/DC.

„Ne bucuram nespus ca trupa IRIS va avea ocazia sa cante inainte celor de la AC/DC, mai ales ca suntem mari admiratori cu totii!” a declarat Cristi Minculescu, liderul IRIS. „Va asteptam pe toti in seara zilei de 16 mai si promitem un spectacol de zile mari!” a incheiat acesta.

La cererea publicului, organizatorii concertului AC/DC au pus in vanzare inca 1000 de bilete Golden Circle (in fata scenei, in picioare), la pretul de 398,5 lei.

Concertul AC/DC in Romania din data de 16 mai este un eveniment prezentat de East European Concert si Marcel Avram, prin asociere cu D&D East Entertainment.

[starrating template_id=4 column=’votes’ min_votes=1]

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

emanuel.diaconu@connections.org.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns