HomeLIFE STYLEIulia Albu socheaza din nou! Vezi ce make-up inedit a adoptat!

Iulia Albu socheaza din nou! Vezi ce make-up inedit a adoptat!

In urma cu aproximativ o saptamana, Iulia Albu a participat la un eveniment monden la care a reusit sa fie din nou in centrul atentiei. In afara de costumatia aleasa, fashion-editorul a apelat la un make-up inedit!

 

Prezentatoarea rubricii “Verdict Iulia Albu” de la Kanal D a starnit reactii in momentul in care a aparut, pe covorul rosu, in cadrul unui eveniment monden. Iulia adora sa experimenteze noua moda si nu-i este frica sa apara “ciudat” imbracata sau machiata la evenimente. Recent, celebrul fashion editor a abordat un make-up inedit: s-a rujat cu doua nuante de ruj. Si asta nu e tot! Fashion editorul s-a dat cu ruj si pe… dantura!

Tipul acesta de make-up este o alternativa amuzanta la clasicele red lips. Promovate in show-uri de moda si in editorialele de beauty, desigur, in afara tarii, aceste variatiuni sunt o varianta interesanta de abordare a unui machiaj de altfel clasic. Nu ma astept sa vad prea curand asimilat de piata acest trend, reticenta romanilor fiind deja de notorietate. Tusa finala a make-up-ului a constituit-o “amplasarea” unei “pete” de ruj pe dantura pentru un zambet Isabella Blow – esque”, a declarat Iulia Albu.

 

Pe Iulia Albu o puteti urmari in fiecare joi seara, la Kanal D, prezentand rubrica “Verdict Iulia Albu”, in cadrul emisiunii “WOWbiz”.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.cristea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns