HomeLIFE STYLEIulia Vintur a invatat pentru prima data sa schimbe roata, pe Masina ProFM

Iulia Vintur a invatat pentru prima data sa schimbe roata, pe Masina ProFM

 Iulia Vintur a trecut ieri dimineata cu brio peste un test pus la cale de DJ-ii ProFM, Gicu si Nicolai. Vedeta a venit special la radio pentru a intra in posesia Masinii ProFm, pe care o va conduce cateva zile.

Prezentatoarea emisiunii “Dansez pentru tine”, la ProTv a crezut ca lucrurile vor decurge foarte usor insa la ProFM au asteptat-o multe surprize. Ascultatorii au aflat ce Iulia nu a facut niciodata, desi si-ar fi dorit sa incerce: sa schimbe roata la masina.

Dupa ce au mai stat de vorba cu ea in studio, au coborat toti 3 in parcare si Gicu si Nicolai au fost hotariti sa ii ofere Iuliei un curs intensiv.

Cricul i-a pus din nou in dificultate, dar Nicolai, ca un adevarat cavaler a preluat problema si a reusit sa-l potriveasca. Cu multa indemanare, Iulia a reusit sa ridice masina insa prizoanele i-au dat batai de cap, fiind prea intepenite.

Iulia a reusit pana la finalul probei sa schimbe roata si, mai mult, in timp util pentru ca primul drum pe care vedeta il va face va fi la Buftea pentru a proba rochia pentru editia de vineri seara a emisiunii “Dansez pentru tine”.

Cei care au ascultat Alarma ProFM au mai aflat chiar de la Iulia, intrebata daca a furat vreodata ceva, ca atunci cand era mica sarea gardul impreuna cu alti copii si fura fructe, in special cirese.

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns