HomeALL MEDIAIuliana Tudor continuă lupta cu apele la „O data-n viata”, live la TVR 1

Iuliana Tudor continuă lupta cu apele la „O data-n viata”, live la TVR 1

Prima ediţie specială a emisiunii „O dată-n viaţă”, dedicată campaniei TVR – „Învinge apele”, a fost un succes. Următoarea invitaţie pe care Iuliana Tudor şi emisiunea o lansează ca un îndemn la solidaritate, este pentru 30 iulie. Atunci, CRBL, Margareta Pâslaru, Stela Popescu, Daniela Nane, Marcel Pavel, Nico, Maia Morgenstern, Fuego, Elena Gheorghe, Ileana Stana Ionescu, Marius Bodochi şi alte nume importante ale showbizz-ului românesc sunt invitate să ofere un spectacol aşa cum numai la „O dată-n viaţă” se întâmplă.

Nu va lipsi nici componenta umanitară din cadrul emisiunii, suma strânsă mergând tot pentru a ajuta câteva familii care au pierdut totul în urma inundaţiilor. Se anunţă un spectacol grandios, în finalul căruia trupa Phoenix, reunită special pentru „O dată-n viaţă” va sustine un microrecital, ca o completare a concertului caritabil pe care l-au susţinut într-un club bucureştean, la iniţiativa lui Nicu Covaci.

„Încă din prima ediţie specială am reuşit să schimbăm în bine vieţile a câţiva oameni – o familie de bătrâni (80 şi 84 de ani) şi o familie de tineri cu doi copii îşi pot continua viaţa într-un nou cămin. Am reuşit acest lucru cu ajutorul personalităţilor care au dat curs invitaţiei noastre de a se alătura acestui demers, dar şi cu ajutorul telespectatorilor. De pildă, Pompilie Borş, vicepreşedintele Federaţiei Române de Rugby, şi-a donat casa din satul în care s-a născut. Telefonul redacţiei noastre a sunat non-stop şi în zilele următoare emisiunii, românii făcând gesturi de solidaritate dintre cele mai diverse. Apelul nostru împotriva indiferenţei a avut ecou. Iar gestul românilor înseamnă o motivaţie suficient de puternică pentru a continua. A doua ediţie sper să aibă măcar acelaşi ecou ca prima… Deşi cred cu tărie că gesturile românilor vor continua să depăşească chiar şi aşteptările noastre” – Iuliana Tudor.

Aşadar, nu rataţi emisiunea «O dată-n viaţă», pe 30 iulie, ora 21.10, TVR1!

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

<p>Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti<br /> Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.</p>

No comments

Lasă un răspuns