HomeALL MEDIAIuliana Tudor împreună cu 60 de voluntari ai Crucii Roșii au oferit primul-ajutor pentru 208 persoane venite ieri în pelerinaj pe dealul Mitropoliei. Pentru restul pelerinilor au fost oferiți 7.000 l de ceai cald.

Iuliana Tudor împreună cu 60 de voluntari ai Crucii Roșii au oferit primul-ajutor pentru 208 persoane venite ieri în pelerinaj pe dealul Mitropoliei. Pentru restul pelerinilor au fost oferiți 7.000 l de ceai cald.

La baza Dealului Mitropoliei din Piaţa Unirii au fost amplasate trei corturi de Cruce Roşie, iar asistenţa premedicală a fost asigurată gratuit 24 de ore din 24, pe toată durata pelerinajului.

Iuliana Tudor: „Pentru mine a fost o experiență interesantă. Am întâlnit foarte mulți oameni care au stat pe dealul Mitopoliei zeci de ore și au rezistat timpului, frigului, și oricărui alt sentiment care te cuprinde într-o astfel de experiență. Au fost extrem de multe persoane care au avut nevoie de primul ajutor. Le mulțumesc voluntarilor de la Crucea Roșie – Filiala Sector4 București, de la care, și de data aceasta, am avut de învățat. ”

Acesta este al 9-lea an consecutiv în care Crucea Roşie Română – Filiala Sector 4, contribuie la buna desfăşurare a celui mai important eveniment religios din Bucureşti, alături de alte autorităţi locale şi centrale.

Mai multe detalii pe www.iulianatudor.ro/proiecte și www.facebook.com/iulianatudortvr

Foto: Irina Simitopol

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns