HomeTELEVIZIUNEEmisiuniIuliana Tudor revine „O data-n viata”, in premiera la TVR 1

Iuliana Tudor revine „O data-n viata”, in premiera la TVR 1

De Sărbători, Iuliana Tudor revine alături de telespectatori, cu două superproducții, la TVR. În Ajun va avea loc Concertul Tradițional de Colinde, desfășurat, în acest an, la Casa de Cultură din Sibiu. Gazdele sunt Silvia Macrea și Ansamblul Preofesionist „Cindrelul – Junii Sibiului”. Vor colinda grupuri din Transilvania, Maramureș, Crișana, Bucovina, Moldova, Muntenia și Banat. La eveniment vor cânta și artiști deja consacrați: Nicolae Furdui Iancu, Floarea Calotă, Ionuț Fulea, Mariana Anghel, Elena Pădure și Grupul Iza. Așadar, în Ajun, telespectatorii sunt invitați să descopere tradiții și obiceiuri de Crăciun și Anul Nou –începând cu ora 21.00.

 

Sub sloganul „Doar o dată-n an e Craciunul”, TVR continuă sărbătoarea și pe 25 decembrie. Este și data la care show-ul „O dată-n viață” revine în casele românilor, printr-o ediție specială, începând cu ora 21.10. Vor face spectacol Andra, Monica Anghel, Marcel Pavel, Dan Helciug și Gabriel Dorobanțu, dar și nume îndrăgite din folclor, precum Matilda Pascal Cojocărița, Nicoleta Voica, Constantin Enceanu, Gheorghe Turda și Laura Lavric. „Neașteptat!” va fi cuvântul de ordine al acestei seri, pentru că descrie cel mai bine felul în care vor evolua pe scenă invitații Iulianei Tudor.
IULIANA TUDOR: „Revine O DATĂ-N VIAȚĂ, însă într-o ediție cu totul neașteptată”   

„De când show-ul O DATĂ-N VIAȚĂ a luat o pauză de pe ecranele românilor, sunt tot mai mulți telespectatorii care-mi scriu că le e dor de acest spectacol și că vinerea seara nu-i la fel fără noi. Pentru mine este o bucurie să primesc acest feedback și să știu că, în contextul perisajului media plin de emisiuni puternice de divertisment, spectacolul de la O DATĂ-N VIAȚĂ este încă aproape de preferințele românilor. Spectacolul va reveni în seara de Crăciun, însă vom avea o ediție cu totul neașteptată, poate cea mai imprevizibilă de până acum. Îmi este dor și mie de telespectatorii emisiunii, deși am păstrat o legătură constantă cu ei, prin proiectele care s-au desfășurat în timpul absenței emisiunii. Atât eu cât și echipa de la O DATĂ-N VIAȚĂ pregătim o ediție puternică pentru ca, la sfârșit, telespectatorii să spună că au trăit un Crăciun pe care nu-l vor putea uita curând. Așa că vă aștept în seara de Crăciun, la ora 21.10, pe TVR1”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns