HomeMAGAZINEurovisionIulianaTudor și Dan Helciug, gazdele Eurovision 2017!

IulianaTudor și Dan Helciug, gazdele Eurovision 2017!

TVR a comunicat astăzi mai multe detalii despre organizarea Selecției Naționale 2017. Așadar, la TVR, serile de duminică au un nume: Eurovision. Dacă pe 19 februarie concurenţii fac o repetiţie cu public înainte de show-urile finale, pe 26 februarie şi 5 martie urcă pe scenă în Semifinala şi Finala Selecţiei Naţionale, pentru a ne convinge că au cea mai bună melodie pentru Kiev.

 

Îi vor încuraja de aproape vedeta TVR Iuliana Tudor şi solistul Dan Helciug, prezentatorii celor două spectacole. În Camera Verde, Ioana Voicu va culege impresiile, reacţiile şi emoţiile artiştilor. Evenimentele din 26 februarie şi 5 martie vor fi transmise live de TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional, precum şi online, pe TVR+, începând cu ora 20.30.

 

Se apropie cu pași repezi show-ul de duminică seară găzduit de Berăria H. Starurile Eurovision ne promit un spectacol de expcepție cu melodii consacrate din istoria concursului. Dacă în show-ul de anul trecut #GenerațiaEurovision, semifinaliștii au cântat piesele din concurs, acum organizatorii au decis să-i cunoaștem pe aceștia și în altă ipostază.

Ne vor cânta, așadar, piese deja consacrate în etapa internațională, ci și o piesă proprie sau un cover. Tot duminică urmează să aflăm și ordinea intrării acestora în semifinala din 26 februarie.

Spectacolul va fi transmis pe TVR 2 începând cu ora 20.10

 

Foto Credit: TVR

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.scarlat@radardemedia.ro

Sunt pasionat de fenomenul Eurovision. Vă țin la curent cu toate informațiile ESC 2017! Mă puteți contacta pe Facebook sau e-mail.

No comments

Lasă un răspuns