HomeTELEVIZIUNEEmisiuniDin culisele iUmor – Cheloo: Nu am avut nicio medie de cinci, doar proful de sport mi-a stricat combinația

Din culisele iUmor – Cheloo: Nu am avut nicio medie de cinci, doar proful de sport mi-a stricat combinația

DIN CULISE: Cel de-a doilea sezon al emisiunii iUmor, ce va începe în această toamnă la Antena 1, promite numere amuzante și spectaculoase de stand-up comedy, actorie, muzică, dans, dar și momente care întrec orice imaginație. Surprizele nu vin doar din partea concurenților, ci și din partea juraților care vor fi mai sinceri ca oricând, iar printre glumele lor se vor strecura și câteva confesiuni.

 

Deși examenul de bacalaureat nu i-a dat deloc bătăi de cap lui Mihai Bendeac, acesta recunoaște totuși că operele lui Mihail Sadoveanu nu i-au plăcut niciodată:

,,N-am suportat niciodată operele lui Sadoveanu… m-au pierdut pur și simplu’’, a destăinuit juratul.

În completarea lui a venit și Cheloo, care a adaugat că el a fost doar prezent la BAC, nu și foarte implicat. Ba chiar își făcuse o ambiție ca într-un an școlar să nu aibă nicio medie de cinci, numai că profesorul de la sport i-a încurcat socotelile dându-i nota șapte:

,,Nu am avut nicio medie de cinci, doar proful de sport mi-a stricat combinația și mi-a dat șapte, spunându-mi că eu fac sport.’’, a spus Cheloo.

 

Filmarile pentru sezonul 2 iUMOR sunt in toi, fiind unul dintre productiile Antena 1, care au inregistrat audiente de top. 

 

cheloo bendeac, iumor, antena 1

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016: Tu alegi castigatorii. Voteaza-ti aici favoritii 🙂

Foto Credit: ANTENA 1

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns