Connect with us

ALL MEDIA

Iurie Darie si Anca Pandrea, controverse la Happy Hour (video)

Published

on

Actorii care s-au pozat in ipostaze sexy au fost prezenti la Happy Hour pentru a explica rolul acestor fotografii.

Iurie Darie si Anca Pandrea au creat un adevarat scandal in media. Acest subiect a fost cel mai cautat atat pe internet cat si in presa scrisa.

Reactiile nu au incetat sa apara! Tora Vasilescu a declarat ca i se pare lipsit de bun simt sa pozezi astfel la o varsta inaintata, considerand ca Iurie Darie si Anca Pandrea au acceptat sa pozeze dezbracati „poate la un pahar de batura”, replica incriminatilor nu a ezitat sa apara.

„Alcoolul era la tine nu la noi, Tora. La tine au venit prima data sa faci poze pe vremuri. I-ai trimis la mine pentru ca ai spus ca esti cam plinuta. Tu ai puterea sa faci chestia asta? Aici se bea apa Tora Vasilescu, nu se bea vin, asa ca stai linistita”, a replicat Anca Pandrea.

Actorii au declarat in emisiunea lui Catalin Maruta ca nu sunt la prima experienta de acest gen!

„Daca ma tine Dumnezeu inca 10 ani, mai fac poze si peste 10 ani. Dumnezeu ne-a facut goi, asa ca fiecare face ce vrea. Noi am vrut sa facem aceste poze. Nu ne-a pacalit nimeni si nu am primit bani”, a mai spus Anca Pandrea la Happy Hour.

Video Credit: Happy Hour – PRO TV

Lasa un comentariu aici!

3 Comments

3 Comments

 1. Gaby

  30 ianuarie 2011 at 16:36

  Acesti 2 oameni au avut se pare ghinionul de a se iubi enorm intr-o tara in care ipocrizia,falsa pudoare si calitatea de ”Lup moralist” este la mare cautare.
  Foarte rar,in tara noastra exista oameni care chiar si trecuti de o anumita varsta reusesc sa se afirme si sa fie dezinhibati.A poza gol a devenit o practica banala si obisnuita printre toate curvele care doresc sa devina ”vedete” insa este si probabil va ramane mult timp ceva ”rusinos” si chiar ”dezgustator” printre oamnei de seama.Oamenii din Romania au o mentalitate destul de delimitata de termenii de ”rusine” si ”moralitate”,astfel ca orice este nou este primit cu ostilitate din partea majoritatii.Aici,intr-o tara in care totul este rezumat la Basescu,Boc,salarii,pensii,oamenii sunt probabil inraiti,iar pentru voi,un pensionar ar trebui sa fie construit dupa un anumit tipar,sa fie o persoana careia gandul sa-i stea doar la pensie si politica.Din pacate,majoritatea pensionarilor din frumoasa noastra tara sunt asa,astfel ca si ultimii ani din viata le sunt umbriti de aceste griji.Vrem oare ca toti batranii tarii sa fie oameni rai,care sa uite de termenul ”iubire”?Din ce se vede,da.
  Comentam ca au pozat nud la varsta lor,dar nu tragem cu ochii si la alte tari,unde batranii sunt destul de deschisi.Ce ziceti,spre exemplu,de Hugh Hefner,sau de alti actori americani care la varste foarte inaintate au iubite extrem de tinere si apar in presa in urma partidelor de amor cu dieferite domnisoare?
  Sa incercam totusi sa intelegem mesajul acestor doi oameni,care au vrut sa ne demonstreze tuturor ca,desi au trecut de o varsta,se pot iubi ca doi adolescenti.Au vrut sa ne demonstreze ca oamenii in varsta pot fi si altfel,pot sa faca dragoste,pot sa se bucure de viata si pot sa profite de ea.
  Asa ca,oameni buni,ar trebui ca ei sa ne fie exemplu,nu subiect de barfa.Ar trebui ca de la ei sa intelegem toti pudibonzii tarii ca dragostea nu are varsta si ca se poate exprima in N moduri,oricand.Nu este oare motiv de bucurie ca mai exista oameni batrani,dar ai caror ani sa nu fie umbriti de frica micsorarii pensiilor,si a caror unica bucurie este marirea lor?Sa invatam de la acesti oameni sa ne traim viata in modul cel mai frumos,sa invatam de la ei ca a ne face dragostea publica nu este nimic rau,si sa invatam ca la orice varsta,iubirea nu moare daca stim sa o pastram.

 2. da

  18 octombrie 2010 at 17:32

  Aveam toata simpatia fata de iurie, acum toata scirba. Cat despre curva aia penala………..face ce vrea cu el.

 3. cristina

  14 octombrie 2010 at 09:26

  intr-o tara democrata fiecare are dreptul sa faca ce vrea-si daca nu va place-nu va uitati!/……..cui nu-i convine sa nu comenteze——-daca asa au vrut ei lasati-i in pace oricine poate face asta daca o simpte si daca are ce sa arate(dimensiunile90-60-90)

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

TVR a programat ediţii in memoriam dedicate celebrului regizor Lucian Pintilie

Published

on

Televiziunea publică va difuza o serie de programe dedicate celui care a fost Lucian Pintilie, personalitate marcantă a cinematografiei româneşti.

Sâmbătă, 19 mai, de la ora 23.00, TVR 1 difuzează o ediţie a emisiunii „Dosar Romania” dedicată  filmului „Reconstituirea”, capodopera semnată de marele regizor. Cornel Mihalache a realizat dosarul „Reconstituirii”, un document de televiziune care ne dezvăluie culisele filmării şi ne aduce mărturii inedite despre felul în care lucra regizorul Lucian Pintilie. Actorii Vladimir Găitan, George Mihăiţă, Ileana Popovici, George Constantin şi Ernest Maftei vorbesc despre film, filmări şi timpurile în care a fost realizată „Reconstituirea”.

Considerat cel mai bun film românesc din toate timpurile, de către Asociaţia Criticilor Români de Film, „Reconstituirea” este programat duminică, 20 mai, pe TVR 2 de la ora 13.10. Lucian Pintilie relatează anchetarea (reconstituirea) unei bătăi între doi tineri. Prin actele de o crasă stupiditate miliţienească, ce pot fi considerate veritabile scene de comedie neagră, se produce tragedia unei lovituri mortale chiar sub ochii investigatorilor. La scurt timp de la lansarea din 1968, filmul a fost interzis şi relansat în 1990. Scenariul a fost scris după nuvela omonimă a lui Horia Pătraşcu, textul literar bazându-se pe un fapt real. În film au jucat Vladimir Găitan, George Constantin, George Mihăiţă, Emil Botta, Ernest Maftei şi Ileana Popovici.

Lungmetrajul va fi difuzat şi pe TVR Internaţional, duminică, de la ora 23.00.

TVR 3 difuzează sâmbătă, respectiv, duminică, de la ora 17.00, „Fără Titlu”, un making of al producţiei „De ce bat clopotele Mitică?” şi un making of al filmului „Balanţa”.

Ediţia „Fără Titlu” dedicată lungmetrajului „De ce bat clopotele Mitică?” va fi difuzată şi pe TVR Internaţional, duminică, de la ora 16.00.

 

Născut la 9 noiembrie 1933, la Tarutino, în Basarabia (azi în Ucraina), Lucian Pintilie a absolvit, în anul 1956, Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale”. A regizat numeroase spectacole de teatru, iar anul 1965 a marcat debutul său în cinematografie, cu filmul „Duminică la ora 6”.

De numele său se leagă capodopere precum „Reconstituirea”, „Le Tableau”, „Salonul nr. 6”, „Balanţa”, „O vară de neuitat”, „Prea târziu”, scurtmetrajul „Tertium non datur”, „Terminus Paradis”, „Capul de zimbru”, „După amiaza unui torţionar” sau „Niki Ardelean, colonel în rezervă”.

 

Foto credit: Playtech

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

Pavel Bartoș exclusiv pentru DigiFM: „Mă deranjează termenul de vedetă”

Published

on

Foto Credit: DIGI FM

Pavel Bartoș a fost invitatul lui Cătălin Striblea la emisiunea “Oameni de Colecție”, emisiune de interviuri unice, difuzate LIVE pe pagina de facebook DigiFMRadio și în fiecare duminică, on air, la DigiFM.

Cătălin Striblea a început interviul cu o scurtă prezentare a lui Pavel Bartoș, în care a enumerat motivele pentru care acesta este celebru. Actorul a avut însă niște remarci la acest termen.

„Nu știu dacă a fi celebru este un vis al meu. Încerc doar să îmi fac treaba. Mă deranjează termenul de vedetă. Vedetă înseamnă ceva mult mai complex. Vedetă este Simona Halep, Gică Hagi, Ilie Năstase. Eu mă consider o persoană publică, cu un oarecare succes. Mă bucur că am succes în teatru cât și în televiziune.”

Pavel Bartoș a vorbit despre înscrierea la facultate, la Teatru. Uitase banii de înscriere acasă și chiar dacă i-ar fi trimis mama sa banii, ar fi ajuns prin mandat poștal abia în 3 zile. Acest lucru ar fi însemnat să rateze înscrierea, pentru că era ultima zi.

“Am uitat banii de înscriere la facultate. Am intrat în cancelarie, erau vreo 7-8 profesori. Le-am zis că am uitat banii de înscriere la teatru acasă și am nevoie de 5000 de lei. <<Mă ajutați? Promit că peste 3 zile, când vin banii, vi-i dau!>>. ”

Pavel a avut mare noroc, pentru că unul dintre profesori a apreciat curajul său și i-a împrumutat banii. “Din fundul sălii, profesorul de franceză, domnul Ionescu a zis <<Ia uite, mă! În sfârșit cineva cere bani pentru că vrea să facă școală. Da, îți dau eu, tinere!>>. Venea apoi la toate examenele mele și mereu îmi spunea că au fost cei mai bine investiți bani”, a completat el.

Mama sa credea că el va da la Drept. După ce a intrat la Teatru, Pavel s-a dus acasă să îi dea vestea cea mare. Iar dialogul dintre ei, a sunat cam așa (după cum ne-a povestit actorul):

-Mamă, am intrat!
-Ce bine!
-Da, dar trebuie să îți spun ceva! Am intrat la Teatru!
-Pauză…. E facultate. Tot e bine. Măcar nu ajungi golan!

Pavel a povestit și despre o întâmplare, din copilărie, care l-a marcat destul de mult.

”Pe data de 3 martie am pierdut cartela. Până pe 31 martie, mă gândeam că nu o să avem ce să mâncăm. Am refăcut drumul de acasă la magazin de trei ori, plângeam. Până la urmă m-am întors și am întrebat vânzătoarea. Am găsit cartela acolo, o adusese un domn. E foarte important ca generațiile de acum să știe că nu e bine cum a fost. ”

Cătălin Striblea a vrut să știe cât de apropiat este Pavel Bartoș de Smiley.

„Suntem mai mult decât prieteni. Smiley este un membru al familiei. Mi-e dor când nu suntem împreună. El are o educație foarte sănătoasă și se simte asta. Are mult bun simț. Datorită lui pot să zic că am devenit un om mai bun. Nu a zis niciodată ceva de rău de nimeni.”

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Iuliana Tudor, gânduri despre Cristian Țopescu: „Am pierdut cu toții un OM bun”

Published

on

Iuliana Tudor, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România, a lansat o scrisoare deschisă pe pagina sa de Facebook, în amintirea celui care a fost și va rămâne -OMUL Cristian Țopescu.

 

Domnule Țopescu,

…domn, așa cum ați fost toată viața, asa cum m-am adresat dumneavoastră întotdeauna, deși mereu mă invitați să vă spun pe nume. Ați plecat…e gol tare în urmă pentru familie, pentru breaslă, pentru toți românii. Am pierdut cu toții un Om bun și un Profesionist rarisim! Pentru că așa ați fost!
Am pierdut cu totii pe cel mai apropiat comentator, care ne-a adus în case prin comentarii excepționale marile bucurii ale sportului romanesc! Pentru că așa ați fost!

Am pierdut cu toții, noi colegii din TVR, un reper. Ați iubit Televiziunea Română și ne-ați iubit pe noi toți, așa cum o poate face doar cel care înțelege rostul și esența acestui loc. Aveați un cult pentru „cea mai frumoasă meserie din lume” cum îmi spuneați, făcută la postul public. V-amintiți? Eram la parterul blocului turn și mi-ați spus: „Cine are vocație pentru meseria făcută la postul public de televiziune are sanșa de a face arta aici”.

Îmi vor lipsi mult convorbirile cu dvs… Telefonul primit în fiecare an de ziua mea mi se părea fantastic și atât de onorant că în fiecare an, dvs, marele Cristian Țopescu găseați un răgaz pentru a mă suna și a-mi spune „La mulți ani!”. Și ce mult vă bucura să vă povestesc despre „tizul” dumneavoastră, cum vă plăcea să-i spuneți fiului meu care poartă și numele Cristian. Ne veți lipsi!!!

Să vă fie…liniște și lumină! Rămas bun!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending