HomeLIFE STYLEJames Blunt va concerta în februarie, la Bucureşti

James Blunt va concerta în februarie, la Bucureşti

James Blunt va cânta pe 21 februarie la Romaero, începând cu ora 20. Concertul face parte din turneul de promovare a celui mai nou album al său, „All the souls”. 
 Concertul de la Bucureşti face parte dintr-un turneu care numără până în prezent peste 140 de ţări din Europa, SUA, Asia, Australia şi Africa de Sud. James Blunt, premiat drept cel mai bun artist britanic în cadrul Premiilor Industriei Muzicale Britanice, a debutat cu albumul „Back to Bedlam” scris în Kosovo în 1999, pe vremea când artistul era ofiţer al armatei britanice.james-blunt-2007-photo4-medium_1187

Albumul a fost un succes mondial şi s-a vândut în peste 11 milioane de exemplare, transformându-l în cel mai de succes artist debutant al tuturor timpurilor. Hitul cu care s-a lansat este „You’re beautiful”, care a dominat toate topurile de specialiatate. Înainte de a se lansa solo, Blunt a produs cântece pentru Pink, Courtney Love şi Christina Aguilera.  Preţul biletelor este de 100, 150, 220 şi respectiv 500 de lei.James Blunt va cânta pe 21 februarie la Romaero, începând cu ora 20. Concertul face parte din turneul de promovare a celui mai nou album al său, „All the souls”. 
 Concertul de la Bucureşti face parte dintr-un turneu care numără până în prezent peste 140 de ţări din Europa, SUA, Asia, Australia şi Africa de Sud. James Blunt, premiat drept cel mai bun artist britanic în cadrul Premiilor Industriei Muzicale Britanice, a debutat cu albumul „Back to Bedlam” scris în Kosovo în 1999, pe vremea când artistul era ofiţer al armatei britanice.

Albumul a fost un succes mondial şi s-a vândut în peste 11 milioane de exemplare, transformându-l în cel mai de succes artist debutant al tuturor timpurilor. Hitul cu care s-a lansat este „You’re beautiful”, care a dominat toate topurile de specialiatate.Înainte de a se lansa solo, Blunt a produs cântece pentru Pink, Courtney Love şi Christina Aguilera. Preţul biletelor este de 100, 150, 220 şi respectiv 500 de lei.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • Vand Bilete Concert James Blunt
    Biletele sunt la PARTER randul 2 si 4

    Pret : 250 RON /bilet.

    Contact : 0756 294 217

  • Da, e cat se poate de adevarat

Lasă un răspuns