HomeALL MEDIAJamie Oliver, în război culinar cu şcolile din L.A.

Jamie Oliver, în război culinar cu şcolile din L.A.

Celebrul bucătar Jamie Oliver se confruntă cu un gust de respingere după ce s-a mutat în Los Angeles, tocmai pentru a-şi implementa programul “Food revolution” în şcolile locale.

„Nu-mi merge prea bine în acest moment”, declară revistei People, Oliver, în vârstă de 35 de ani. „În prezent, L.A. School District nu mă va lăsa nici măcar lângă o singură şcoală, dar vom încerca să obţinem ceva.”

Bucătarul englez se aşteaptă ca măcar părinţii să se ridice pentru această cauză – aceeaşi cauză care i-a adus un premiu Emmy pentru primul sezon  din “Abc-ul revoluţiei alimentare”, când a reviziuit meniurile mesei de prânz din şcolile din Huntington. În acest scop, el a deschis Jamie’s Kitchen în Westwood, California, la începutul acestei săptămâni pentru a oferi un centru comunitar cu alimente-centrice.

“Într-adevăr, meseria mea este să încerc să inspir oameni, să-i educ”, spune el, „dar şi să-i fac să aibă opinii clare despre anumite lucruri şi să scormonesc puţin printre probleme, unde câţiva băieţi răi merg prea departe cu crima.”

Purtătorul de cuvânt al L.A. School District, Robert Alaniz explică în ziarul Los Angeles Times atitudinea şcolii pe care o reprezintă: “Reality-TV-ul are o formulă. Fie trebuie să aibă dramă, fie se creează un conflict pentru a avea succes.  Noi nu suntem interesaţi nici de una, nici de alta.”

Foto credit: She Knows Entertainement

Lasa un comentariu aici!

Written by

codrina.purice@radardemedia.ro

<p>Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!</p>

No comments

Lasă un răspuns