HomeALL MEDIAJanice Dickinson: La pat, Warren Beatty a fost cel mai bun, iar Mick Jagger cel mai prost

Janice Dickinson: La pat, Warren Beatty a fost cel mai bun, iar Mick Jagger cel mai prost

A trecut prin paturile celor mai doriţi bărbaţi din lume, iar Janice Dickinson ar avea ce povesti chiar o viaţă întreagă din picanteriile cărora le-a fost protagonistă.

Acum însă fostul supermodel recunoaşte că nu mai este atrasă de faimă şi de bărbaţi renumiţi.

„Oh, m-am culcat cu toată lumea. Este ciudat, pentru că zilele trecute l-am văzut pe ex-ul meu, Sylvester Stallone, la benzinărie şi am continuat să conduc. Vreau să spun că faima nu mă mai impresionează aşa cum o făcea cândva. La 20 de ani i-am avut pe toţi. Warren Beatty, Jack Nicholson, Liam Neeson, Mick Jagger. Oricare dintre ei”, a declarat frumoasa podiumurilor de prezentare.

Însă vedeta nu s-a oprit cu mărturisirile aici. „Warren Beatty a fost cel mai bun, iar Mick Jagger cel mai prost. Pur şi simplu era groaznic. Îmi pare rău pentru el. Era prost la pat şi scurt. Asta este o scrisoare de dragoste de la Janice către Sir Mick: «Îmi pare rău, erai absolut cumplit!»”.

Noua dezvăluire vine la scurt timp după ce frumoasa a declarat despre Jagger că este posesorul „celui mai mic penis în viaţă” şi că îl „voi dispreţui tot restul existenţei mele”. Chiar aşa să fi fost sau unele răni nu s-au vindecat nici acum?


Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

emanuel.diaconu@connections.org.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns