HomeALL MEDIAJean Michel Jarre live – Oxygene la Bucuresti

Jean Michel Jarre live – Oxygene la Bucuresti

Biletele la concertul pe care Jean Michel Jarre il va sustine la Sala Polivalenta din Bucuresti pe 10 noiembrie, au preturi cuprinse intre 100 si 500 de lei, in functie de pozitia in sala, informeaza Fundatia Phoenix.
Online tichetele pot fi achizitionate de pe site-urile eventim.ro, bilet.ro, bilete.ro, ticketpoint.ro, blt.ro.
De asemenea, biletele se gasesc la magazinele Diverta, Germanos, Carrefour Voiaj, Muzica, Music Shop, Victoria, Flanco, Flamingo, la Sala Palatului si Sala Polivalenta.
Rezervari pentru concertul Jean Michel Jarre de la Bucuresti se pot face la numarul de telefon 021.312.13.11 sau pe site-ul phoenix.ro.

Concertul este inclus in a doua parte a turneului indoor (primul de acest fel din cariera celebrului artist) inceput in primavara cu 10 spectacole consecutive la Theatre Marigny din Paris si continuat in principalele orase din Europa.
Cu ocazia aniversarii a 30 ani de la lansarea albumului Oxygene, Jean-Michel Jarre va interpreta la Sala Polivalenta intreaga capodopera, cu ajutorul a trei muzicieni si folosind stravechile instrumente originale.
In 1997 compozitorul francez si pionierul muzicii electronice Jean-Michel Jarre a obtinut faima universala cu un album ce a sedus atat fanii muzicii cat si criticii de pretutindeni.
Oxygene nu a fost doar o capodopera atemporala, dar coperta vizionara a albumului atragea atentia asupra problemelor globale de mediu, cu mult timp inainte ca mediul sa devina o problema mainstream.

Oxygene este un punct de referinta in muzica electronica, fiind inregistrat cu instrumente rare, multe dintre ele putand fi achizitionate in prezent doar in magazine speciale, de second hand. Abordarea lui Jarre a fost deschizatoare de drumuri, netezind calea pentru generatiile actuale de muzicieni electro.

Sursa: Fundatia Phoenix

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • Am ascultat prima data Oxigene in 1980, cand am deschis ochii spre muzica. M-a fascinat. L-am mai ascultat de-a lungul timpului in diferite inregistrari si interpretari, dar un sunet suav si fin nu a mai fost realizat cu noile instrumente asa cum au fost facute cu primele sintetizatoare. Abia astept sa le ascult inca o data. Pentru cei din Craiova care vor sa mearga la concert si citesc aceste randuri! Eu plec din Craiova la concert la ora 9 dimineata, pe 10 noiembrie si am locuri libere in masina. Cine edoritor sa ma contacteze la tel. 0724144656. Vizionare placuta tuturor fanilor.

Lasă un răspuns