HomeTELEVIZIUNEGrila de programeJOCURI DE CELEBRITATE de două ori pe săptămână, în grila PRO TV

JOCURI DE CELEBRITATE de două ori pe săptămână, în grila PRO TV

PRO TV va difuza in zilele de miercuri si joi, de la 22:30, show-ul JOCURI DE CELEBRITATE.

Mihai Bobonete, Paul Ipate și Octavian Strunilă au strâns în jurul lor echipe pline de umor, pe care le vor supune celor mai savuroase probe! 

 

Miercuri seară, matinalii de la Știrile Pro TV se împart în două echipe și se pun față în față pentru a se amuza copios, încercând să câștige cât mai multe puncte. Octavian Strunilă îi va avea în echipa sa pe Florin Busuioc, Andreea Marinescu și Zeno, prietenul lui Busu, care își dorește să își ducă iubita la Paris. Paul Ipate îi are alături pe Mihai Dedu, Neti Sandu și Leo, prietenul lui Mihai, care își dorește premiul pentru a-și cumpăra echipament foto profesionist.

 

Noi probe au fost pregătite pentru a da startul distracției! Cele două echipe vor afla ce înseamna Frăția numelor, încercând să descopere vedetele din spatele unei mâini dibace ce a mânuit Photoshop-ul. Toate la timpul lor, Fii pe fază, Fără cuvinte și În frunte ți-e pus sunt probe care vor stârni hohote de râs, vor stârni competitivitatea și îi vor face pe unii dintre ei să se tăvălească pe jos, fie de râs, fie de ciudă! Nu vor lipsi nici exploziile de bucurie, muzica, dansul, dar și o situație neașteptată la finalul probelor.

 

Joi, comedia este la cote maxime! Mihai Rait și Sore i se alătură lui Paul Ipate, iar Costi Diță și Anisia Gafton se vor distra în echipa lui Octavian Strunilă. Noi probe le vor pune la încercare dibacitatea, viteza de reacție și cunoștințele despre lumea mondenă sau filme celebre.

Telespectatorii vor afla mâine seară, de la 22:30, cum se vor descurca matinalii la probele date, cât de sexi este Busu, care este coșmarul lui Mihai Dedu, în ce gașcă se încadrează Neti, dar și cât de bine mimează Andreea Marinescu piesa Mă ucide ea.

JOCURI DE CELEBRITATE

JOCURI DE CELEBRITATE

 

Foto Credit: PRO TV

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns