HomeTELEVIZIUNEEmisiuniAstăzi, în JOCURI DE CELEBRITATE: Mihai Mărgineanu, Cristina Bălan, Narcisa Suciu și Willmark se distrează la PRO TV

Astăzi, în JOCURI DE CELEBRITATE: Mihai Mărgineanu, Cristina Bălan, Narcisa Suciu și Willmark se distrează la PRO TV

În această seară, de la 23:00, muzica și dansul vor fi la ele acasă în sufrageria lui Bobonete! Mihai Mărgineanu, Cristina Bălan, Narcisa Suciu și Willmark vor face echipe cu simpaticii căpitani, Paul Ipate si Octavian Strunilă, pentru a ajunge cât mai aproape de banii puși la bătaie de Bobonete.

 

Paul Ipate are muzica de partea sa, Cristina Bălan, câștigătoarea Vocea României ediția 2015, Mihai Mărgineanu și soțul Cristinei, Gabriel, care vor să ia banii pentru a redecora camera copiilor. Octavian Strunilă are și muzica și dansul de partea sa. Narcisa Suciu, Willmark și Cristian China Birta, zis și Chinezu, s-au alăturat cauzei Cristinei și vor să contribuie la redecorarea camerei copiilor.

 

Mult râs, voie bună și multe glume despre industria muzicală vor da startul emisiunii. Celebritățile se vor distra și își vor arăta iscusința în probe ca Spune-i pe nume, Puzzle cu vedete, Fii pe fază, Mimează dacă poți, Litere încrucișate și Nume și renume.

Telespectatorii se vor distra pe cinste la Jocuri de celebritate, de la 23:00, imediat după emisiunea Uite cine dansează, și vor descoperi cine este cel mai priceput la mimă, cu ce l-a cucerit Cristina pe șotul ei, dar și cine va reuși să îi ia banii lui Bobonete.

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns