HomeLIFE STYLEJocurile Olimpice 2010 pot fi urmărite doar la TVR

Jocurile Olimpice 2010 pot fi urmărite doar la TVR

Singurele posturi de televiziune care vor difuza Jocurile Olimpice de iarna de la Vancouver sunt TVR 1 si TVR 2. Celelalte posturi tv, conform legii audiovizualului, au voie sa transmita doar un minut si jumatate pe zi de imagini preluate de la TVR.

In acest sens, TVR a trimis un comunicat de presa prin care atentioneaza posturile tv private ca nu voie sa difuzeze imagini de la Jocurile Olimpice decat in limita legii.

„Televiziunea publică deţine drepturile de transmisie pentru Jocurilor Olimpice de la Vancouver. Potrivit Legii audiovizualului nr. 504/2002, TVR este considerată radiodifuzor primar, iar celelalte televiziuni radiodifuzori secundari.

Radiodifuzorii secundari nu pot difuza imagini de la acest eveniment decât într-un singur extras pe zi, cu o durată de maximum un minut şi jumătate, doar în cadrul buletinelor de ştiri obişnuite.

De asemenea, extrasul nu poate fi redifuzat decât dacă există o legătură directă între conţinutul său şi un alt eveniment de actualitate” , se  arata in comunicatul TVR.

[youtube CQ0t5pdSME8]

[starrating template_id=4 rating_size=’24’ review_size=’24’ rating_thumb_size=’24’]

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns